2777
2789
عنوان

کسایی که با بچه طلاق گرفتن بیاین کمکم کنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 25 پست
من کلا مقاومتم بالاست!همه چیزو میخوام خوب باشهحتی حاضرم اسیب ببینم ولی همه چی درست باشهاز بس که طلاق ...

خدا تو رو خلق کرده و کلی نعمت در اختیارت گذاشته، بهت عقل و هوش داده که درست زندگی کنی

فکر میکنی با قربانی کردن خودت داری لطف میکنی؟ نه عزیز من تو داری کفران نعمت میکنی

الانم دیر نشده به خودت بیا برای خودت ارزش قائل شو

الان حرفی از طلاق نزن جلو شوهرت ولی

از همین حالا بفکر باش، بشین فکر کن از کجا میتونی کسب درامد حلال داشته باشی و بتونی زندگیت رو اداره کنی و شروع ب کار کن

تو که اینهمه صبوری کردی یه مدت دیگه روش تا زمانی که مطمئن شدی میتونی زندگی مجردی رو اداره کنی

با وکیل هم مشورت کن تا به وقتش بتونی حق و حقوقت رو بگیری

از الان هم فکر کن شوهر نداری و تمام

یه مدت در سکوت زندگی کن 

خدا تو رو خلق کرده و کلی نعمت در اختیارت گذاشته، بهت عقل و هوش داده که درست زندگی کنیفکر میکنی با قر ...

ممنون از حرفت

اره منم ادمم . منم حق زندگی دارم 

همش ۳۲ سالمه🥺🥺

باید خودمو نجات بدم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میترسم واقعا سر بچمترس خودمو ندارم که چی میشم . من معلومه کارم . مجرد مبمونم . بچمو بزرگ میکنم . سرک ...

ترس از چیزی که اتفاق نیوفتاده؟؟ 

برای زندگیت جنگجویانه رفتار کن بچت وقتی ببینه مادرش قوی هست وجود پدر رو هم درون تو میبینه و حتی دست بوست هم میشه

من کلا مقاومتم بالاست!همه چیزو میخوام خوب باشهحتی حاضرم اسیب ببینم ولی همه چی درست باشهاز بس که طلاق ...

نمیدونم چی بگم، خودت تنها کسی هستی که با توجه به شرایط و روحیاتت میتونی برای خودت تصمیم بگیری 

ولی اگر موندی و طلاق نگرفتی هر جور میتونی از لحاظ شخص خودت و دخترت خوب و سالم و قشنگ زندگی کن، اگر قراره بمونی تو اون زندگی پس از پول شوهرت برای خودت و دخترت خوب و درست و حسابی و مفید خرج کن، حداقل از لحاظ مالی و تفریح سالم و کلاسهای خوب و آموزشهای مفید با پول شوهرت برای خودت و دخترت کم نگذار 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
بیشتر ببینید
ترس از چیزی که اتفاق نیوفتاده؟؟ برای زندگیت جنگجویانه رفتار کن بچت وقتی ببینه مادرش قوی هست وجود پدر ...

امیدوارم

یعنی بچمم بزرگ شه حق میده بهم؟

شوهرم واسه بچمم پدری نمیکنه اخه.

هر شب با اعصاب و روان بچه بازی میکنه

حرص بچه رو درمیاره

جلو بچه با من هرجوری بخواد رفتار میکنه

سرشم ک فقط تو گوشیه

بچه هم یاد گرفته ازش همش دوست داره از باباش تقلید کنه و گوشی بازی کنه

پدر به درد بخوری هم واسه بچه اش نیست!

ممنون از حرفتاره منم ادمم . منم حق زندگی دارم همش ۳۲ سالمه🥺🥺باید خودمو نجات بدم

پس اصلا دیر نیست

تنبلی نکنی و بجنگی قطعا زندگیت درست میشه

الان افتادی توی دره ، اطرافت رو نگاه کن مسیر درست رو انتخاب کن و راه بیوفت، خیلی سخته برسی بالا ولی حتما با کمک خدا میرسی

میترسم واقعا سر بچمترس خودمو ندارم که چی میشم . من معلومه کارم . مجرد مبمونم . بچمو بزرگ میکنم . سرک ...

تو نیاز به مشاور داری اینجا هر کسی بهت حتی حرف درست هم بزنه تو مقاومت میکنی.. فقط یه جلسه یه جلسه برو مشاوره بدت اومد دیگه نرو به خودت فرصت درست فکر کردن و تصمیم گرفتن بده. تو باید به فکر خودت هم باشی نه اینکه به این فکر کنی نکنه فردا چون بچه ام میشه بچه طلاق هزارو یک جور بلا سرش میاد .تو مادر باید روان سالمی داشتی باشی و قدرتمند بشی  تا بچه قدرتمند تربیت کنی. پس اول خودت مشاوره آنلاین بردار حتما هم خانم باشه . هزینه اش هم واست مهم نباشه فقط تصمیم درست بگیر

وصال او ز عمر جاودانه به   خداوندا مرا آن ده که آن به
نمیدونم چی بگم، خودت تنها کسی هستی که با توجه به شرایط و روحیاتت میتونی برای خودت تصمیم بگیری ولی اگ ...

درست میگی

از خدا میخوام که راه درستو جلو پام بزاره

ممنمونم عزیزم از حرفات

اتفاقا برعکسه

بزرگ بشه

یقه میگیره ک چرا زندگیمو جهنم کردی

دقیقا چرا باید اسیب روحی ببینه؟

مگه شما از یه زندگی شاد و شنگول با شوهرت تصمیم گرفتی جداش کنی؟؟؟

سرنوشت مشخصه!

خواهش میکنم فقط شجاع باش

شما اصولی بچت رو تربیت کنی

نه اسیب میبینه نه مشکلی براش ایجاد میشه

فقط تو بدبختی نگهش ندار

منم برعکس جریانی ک شما گفتی

توی زندگیم درگیرم با مادرم

بعد از بیست و خرده ایی سال یقه مادرمو گرفتم گ چرا گند زدی به زندگیمون اینهمه سال 

دیگ پدرم رو مثل اینهمه سال مقصر نمیدونم

اون روانیه تکلیفش مشخصه

مادرم اگر عقل داره چرا موند و بچه هاشو روانی کرد بدتر از شوهرش

در طول این سالها

کلی ادم دیدم مادر پدرشون جدا شدن

از دوستانم

تا همکلاسی هام

اکثریتشون زندگی راحتی دارن

برعکس ما بیچاره ها ک ننه هامون تصمیم گرفتن بسوزن بسازن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

اتفاقا برعکسهبزرگ بشهیقه میگیره ک چرا زندگیمو جهنم کردیدقیقا چرا باید اسیب روحی ببینه؟مگه شما از یه ...

راست میگی

حرفات درسته

اینکه میگی یه زن یه مادر از سر خوشی طلاق نمیگیره درسته

واقعا باید کارد ب استخون برسه تا یک مادر طلاق بگیره