2777
2789
عنوان

من چرا نمی تونم رژیم بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 87 پست
ممنون عزیزم

فداتون عزیز من

اراده داشته باشید 

من اگه فرصت کنم و شما حوصله داشته باشید از تجربیاتم توی این مسیر میگم 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
فداتون عزیز مناراده داشته باشید من اگه فرصت کنم و شما حوصله داشته باشید از تجربیاتم توی این مسیر میگ ...

خیلی هم عالی. 

اگه گفتی منم خبر کن. 

فرج مولا صلوات..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیلی هم عالی. اگه گفتی منم خبر کن.

تاپیک نمیزنم عزیزم

دوستان تاپیک زدن اونجا میگم

من اراده بسیار قوی دارم و این فاکتور خیلی مهمه

بهترین ها نصیبتون 

پوست صورت یا بدنتون افتاده نشد عزیزم

صورتم لاغر شد 

ولی اینو میدونستم که پوست بدن یه سال نیاز داره به زمان تا خودش رو با شرایط جدید وفق بده

واقعن هم همینطور شد

بعد از یکسال کاملن صورتم به اصطلاح جا افتاد 

خیلی تپل بود صورتم ، جالبه که لاغر شدن یه جورایی صورتمو زاویه دار کرد

پوست بدنم اصلن نیفتاد ، اصلن

چون مصرف پروتیینم بالا بود 

دوهفته اول سخته ک معدت داره کوجک میشه بعدش آسونه 

و اینک رژیم مدیترانه ای +ورزش بهترینه

و ی روز تو هفته استراحت داشته باش فقط ی مدل خوراکی ک خ دوسداری بخور من بستنی دوسداشتم چند هفته اول روز استراحت میخوردم کم کم خودم نخواستم و نخوردم اینجوری حسرت رو دل نمیمونه و رژیم شکسته نمیشه

خوراکی چی مثل قبل رژیمه؟

منظورتون از خوراکی چیه

من روزی یه لیوان آجیل خام میخورم 

قند طبیعی مثل برگه زردالو ، الو ، انجیر خشک، مویز و این قبیل 

گاهی یه ماه به طور کامل قند طبیعی هم حذف میکنم برای همون درصد کم از چربی شکمم 

فداتون عزیز مناراده داشته باشید من اگه فرصت کنم و شما حوصله داشته باشید از تجربیاتم توی این مسیر میگ ...

عزیزم میشه بگی من چطورشروع کنم

من یک سال قرص زینک استفاده کردم توکرونا ودقیقاازاونجااشتهای من زیادشدقبلااصلانمیتونستم زیادغذابخورم به حدی که گلاب به روتون معدم پس میزدحتی اگه یه قاشق اضافه میخوردم وزنمم سر۵۲ثابت بودامابعدازمصرف قرص وکنارگذاشتن پیاده رویم من عادت کردم به هرزه خوری یعنی خیلی وقتاکه میشینم سرسفره اصلاگرسنم نیست اماجالبه اشتهادارم برای خوردن

مصرف قندوشیرینی جاتم خیلی زیاده طوری که گرایشمونسبت به ترشی جات ازدست دادم

ورزشم که میکنم سریع حالم بدمیشه افت قندپیدامیکنم بعداینکه پیاده روی روخیلی اکیم یعنی تاسه ساعتم پیاده روی کنم مشکلی ندارم،اماحرکتای ورزشی ای که مثلاسروپایین بیارم یاکلاباسروایناباشه درجافشارم ومیندازه،نمیدونم چطوررژیم بگیرم که تبدیل به یه عادت برام بشه وبدنمم شل وافتاده نشه چون ۲۶سالمه میترسم ترک بخوره وشل بشه پوستم

عزیزم میشه بگی من چطورشروع کنممن یک سال قرص زینک استفاده کردم توکرونا ودقیقاازاونجااشتهای من زیادشدق ...

عزیزم 

تا حدود نیم ساعت دیگه پستتون رو جواب میدم 

الان پشت فرمونم 

ببخشید منو

عزیزم میشه بگی من چطورشروع کنممن یک سال قرص زینک استفاده کردم توکرونا ودقیقاازاونجااشتهای من زیادشدق ...

عزیزم 

من اطلاعات تخصصی در این خصوص ندارم ولی در مورد خودم تجربیاتم عرض می کنم 

درسته قرص های ویتامین ، اشتها رو زیاد میکنن ولی نمیتونم اینو بعنوان فاکتور اصلی چاقی در نظر بگیریم ، من هم کلی ویتامین مصرف میکنم ، زینک، اپتی وومن، اما 3، ویتامین های گروه ب، ای ، کلسیم ، زینک و ... ، ولی اشتهام رو به سمت مصرف بیش تره سبزیجات هدایت می کنم 

تحرکتون رو بیشتر کنید 

ریزه خاری خیلی بده ، برنامه غذایی داشته باشید مثلن اینکه حدودن این ساعت اینو میل کنید 

همونطور که شیرینی جات قند بالایی دارن ، ترشیجات هم حاوی قند هستن و باید مصرفشون کنترل شه 

من اگه از مصرف شیرینی جات و تنقلاتم قبل از رژیم بگم باورتون نمیشه، یه نمونه ش رو عرض کنم اینکه من حداقل ، حداقل روزانه 10 تا بستنی می خوردم ، هر ده روز دو تا کیک مغز دار جدای از مصرف روزانه شیرنی تر و شیرنی خشک 

ولی تصمیم گرفتم و عملی کردم