2777
2789
عنوان

من چرا نمی تونم رژیم بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 87 پست
الان باشگام شمردم پنجاه کیلو پرس پا میذارم چهل کیلو اسکات اسمیت خخخخ

خیلی عالی 

توانایی افراد متفاوته عزیزم

به مرور وزنه میره بالا

و لزومن سنگین زدن مهم‌ نیست

توی بدنسازی گاهی برای رکورد اونم یه بار وزنه هایی زده میشه

من پرس پا برای رکورد ۲۱۰ زدم اونم دو یا سه تکرار و فعلن دیگه نزدم روی هم ۱۸۰ هستم

پا قوی هستم ولی بالاتنه مثلن بارفیکس فقط سه تا میتونم برم چون تمرین ندارم متاسفانه 

* اسکوات اسمیت ۴۰ خیلی عالیه عزیزم 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی عالی توانایی افراد متفاوته عزیزمبه مرور وزنه میره بالاو لزومن سنگین زدن مهم‌ نیستتوی بدنسازی گا ...

مرسی عزیزم البته من تغذیه زیاد رعایت نمیکنم من حرکاتی مثل پوش اپ پشت بازو هالتر اینام ضعیفه البتخ من یه ساله هر روز تمزین میکنم 

هعی
مرسی عزیزم البته من تغذیه زیاد رعایت نمیکنم من حرکاتی مثل پوش اپ پشت بازو هالتر اینام ضعیفه البتخ من ...

ایشاله موفق باشید همیشع

به جای سه وعده پنج وعده غذا بخور

ریزه خواری ممنوع

سعی کن مسیرها رو پیاده بری

بعد هر وعده غذا به اندازه یک عدس نمک و یک فندق عسل بخور

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید
چ شوکی

من خودم چون رژیمی که خیلی ها میگیرن مثل حذف برهی غذاهای اصلی رو نمی گیرم به این خاطر پیشنهادی برای این موضوع ندارم 

ولی میدونم این رژیم مثلن دوره ی مشخصی هست که کوتاه مدته و محدودیت شدید کالری داره

من خودم مخالفم این رژیم ها هستم ، چون بعد از مدتی برگشت داره