2777
2789
عنوان

پدر و مادرم دارن گذشته منو پنهان میکنن لطفا بیاین حال عجیبی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 8479 بازدید | 232 پست
وجود داره عزیزم چرا به مقدسات توهین میکنی؟

این توهین نیستا

صرفا نظرشو گفته...یکم ازادی بیان لطفا 😃

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روحشون ینی؟

مادر و مادر بزرگم خیلی سال پیش فوت کردند

داداشم اصلا مادرم و ندیده بود

اونجا بهش گفت مادرتم

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

عواقب دیدن زندگی پس از زندگی

عزیزم من تازه امسال دارم این برنامه رو میبینم

اما از بچگی به این موضوع آگاه بودم 

و کاملا یادمه ولی چون اولین بار به معلم کلاس اولم گفتم و منو مسخره کرد مجبور به سکوت شدم و تا الان هیچ کس منو باور نکرده بخدا دارم خفه میشم که مجبورم تاپیک بزنم

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

بیشتر ببینید
منظورم اینک ینی مادرو مادر بزرگت فوت شده بودن ت کما روحشون رو میدید یا واقعن حضور داشتن بالا سرش

فوت شدنه

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

ینی معجزه شده؟چون اجی منم براثر ضربه مغزی فلج شد ساقه مغزش اسیب دیده بود فلج کامل بود فقد پلک میزد و ...

چ چله ای چجوریه ی مشکلی دارم بگو منم بگیرم

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
یادمه من تکیه داده بودم به چند تا بالشتبعد یهو از پشت رفتم تو دیوار بعد یه اتفاقی خیلی عجیب که ترجیح ...

وای بگو چرا دیدی قول میدیم نگین دروغه 

من باورم ب زندگی بعد این دنیا

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
چ چله ای چجوریه ی مشکلی دارم بگو منم بگیرم

اینک تا۲۱روز صد صلوات میفرستی هدیه ب حضرت زینب روز بیستو یکم۲۱تسبیح نذری پخش میکنی ک من با یه شکلات نانی و یه حدیث از امام علی پخش کردم ،در کنارش نماز استغاثه امام زمان و سفره صلوات حضرت رقیه و یستشیر و مشمولم خوندیم براش

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..❤️

وای بگو چرا دیدی قول میدیم نگین دروغه من باورم ب زندگی بعد این دنیا

من اول فلج شدم بعد از اینکه از بیمارستان اومدم

منو آوردن خونه 

ولی من احساس میکنم روحم واقعا می‌خواسته از بدنم جدا بشه وقتی بیمارستان بودم چون داشتم خانواده رو می‌دیدم ولی خودم نبودم بیمارستان بودم و صدا هم می‌شنیدم ولی اونها نمی‌فهمیدم که من اینجام

ولی تجربه مرگم تو خونه بود و وارد یه تونل شدم که خیلی خوشگل بود و یا سرعت نور تو تونلی که رنگهای عجیبی داشت به طوری که بهترین هنرمندان هم نمیتونن اون رنگارو بسازن 

خداوند تمام اتفاقاتی که قراره در این دنیا برام بیفته رو بهم گفت و بهم یه چیزی داد

معذرت می‌خوام نپرسید چون هنوز خودم با این موضوع مشکل دارم

و کارکنان اونجا دست منو گرفت درصورتی که من دست نداشتم و من می‌دیدم ولی چشم نداشتم می‌شنیدم ولی گوش نداشتم 

در واقع فکر میکردم که جسمم ولی واقعا روح بودم 

و غیره اگه خیلی مشتاقی بیا پیوی بخدا میترسم اینجا بگم

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

بیشتر ببینید
اینک تا۲۱روز صد صلوات میفرستی هدیه ب حضرت زینب روز بیستو یکم۲۱تسبیح نذری پخش میکنی ک من با یه شکلات ...

کاش اینجوری پارسال میدونستم ک بابام تو کما بود😔😔😔😔

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
عزیزم من تازه امسال دارم این برنامه رو میبینماما از بچگی به این موضوع آگاه بودم و کاملا یادمه ولی چو ...

عزیزم چیزی که تجربه کردی عین واقعیته ... حالا اینکه کسی باور نمیکنه بخاطر اینه که خیلی ها اعتقادی به معاد و زندگی دوباره ندارن متاسفانه و اینکه خانوادت چیزی از اون روزا نمیگن چون خیلی براشون سخت و دردناکه و نمیخوان دوباره یادآوریش کنند... پیشنهاد من اینه برای اینکه آروم سی با یه کارشناس مذهبی صحبت کن ،💗

فاروس:فانوس دریایی😊
اسی همشو تعریف کن کامل

من اول فلج شدم بعد از اینکه از بیمارستان اومدم

منو آوردن خونه 

ولی من احساس میکنم روحم واقعا می‌خواسته از بدنم جدا بشه وقتی بیمارستان بودم چون داشتم خانواده رو می‌دیدم ولی خودم نبودم بیمارستان بودم و صدا هم می‌شنیدم ولی اونها نمی‌فهمیدم که من اینجام

ولی تجربه مرگم تو خونه بود و وارد یه تونل شدم که خیلی خوشگل بود و یا سرعت نور تو تونلی که رنگهای عجیبی داشت به طوری که بهترین هنرمندان هم نمیتونن اون رنگارو بسازن 

خداوند تمام اتفاقاتی که قراره در این دنیا برام بیفته رو بهم گفت و بهم یه چیزی داد

معذرت می‌خوام نپرسید چون هنوز خودم با این موضوع مشکل دارم

و کارکنان اونجا دست منو گرفت درصورتی که من دست نداشتم و من می‌دیدم ولی چشم نداشتم می‌شنیدم ولی گوش نداشتم 

در واقع فکر میکردم که جسمم ولی واقعا روح بودم 

و غیره اگه خیلی مشتاقی بیا پیوی بخدا میترسم اینجا بگم

بیشتر ببینید