2777
2789
عنوان

دیشب تاپیک شهید ابراهیم هادی زدم امشب خاب دیدم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 51 پست
انگار کارگاه سایت هستین فقط دنبال تمسخر ادمین و همه چیزو ب خرافات و چرند و دروغ و فیک بودن میبینید ا ...

امشب حتما شهید ابراهیم هادی باید بیاد نصحیتت کنه که ادم باید بخشنده باشه

وجدانا فازتون چیه؟ خب فکر می‌کنید خواب همش خرافاته مگه مجبوری اینقد استاتر رو آزار میدی؟ رد شو برا خ ...

تازه میگه حلالت هم نمیکنم🤣🤣 امیدوارم خدا ی بار تو خواب ی تلنگر بهش بزنه دیگه اینجوری اعتقاد مردمو مسخره نکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تازه میگه حلالت هم نمیکنم🤣🤣 امیدوارم خدا ی بار تو خواب ی تلنگر بهش بزنه دیگه اینجوری اعتقاد مردمو ...

ولش کن عزیزم بلاخره آدم هر چی بگه یه عده پیدا میشن مردم آزاری کنن. اسی به نظرم حالا که این خواب رو دیدی نباید ساده ازش رد بشی 

امشب حتما شهید ابراهیم هادی باید بیاد نصحیتت کنه که ادم باید بخشنده باشه

امیدوارم تو صفت بخشنده بودنو داشته باشی

ک وقتی کسی ب تمسخرت گرفت ازش بگذری

من  این حس بدی ک بهم وارد کردیو اصلا دوست نداشتم و خوشم نیومد حتی اگ شوخی بود

بابا 🤣🤣🤣چه خاله زنکی.خب خرافاتی نیستم چیکار کنم.باشه تو نظر کرده خدایی

عشقم من بهت حق میدم

انسان باید یه دلیل علمی واسه هرچیزی پیدا کنه وگرنه باورش نمیکنه

به این میگن گزاره عقل و منطق 

مگه نه؟😁

اما خیلی خوبه وقتی داریم از این گزاره استفاده میکنیم حواسمون باشه به کسایی که از گزاره های حس و تجربه هم استفاده میکنن 

ندونسته توهین نکنیم بهشون چون ما فقط دیدگاه هامون فرق داره جفتمون یه موجودیم...انسانیم

بحث شرعیشو که نمیدونم واست مهمه یا نه

بهش میگن دل شکوندن و خدا صراحتا تو قرانش گفته جواب دل شکسترو میدم. تهمت و قضاوت و این چیزام هست که من دقیق نمیدونم این کار شما کدومش بوده خدا نیستم که😂

اماااا 

بحث انسانیش که میدونم اینو خیلی قبول داری

میگه اصلا کار درستی نیست و کارما داره🥲

خیلی دوست داشتم باهات بتونم بیشتر صحبت کنم که قانعت کنم گزاره های حس و تجربه هم حقیقت دارن و چقدر نتیجه گرفتن که قابل شمارش نیست

اما فکر میکنم از حوصلت خارج باشه

اگه دوست داشتی بهم درخاست بده قول میدم بدون قضاوت تجربه های خودمو در اختیارت بزارم

شمام مثل باقی دوستای نی نی سایتیم❤️

موفق باشی خانم قشنگ🌱

هرجا دیدی "تبادل نظرمون" داره تبدیل به "تبادل بحث" میشه لطفا دیگه ادامه نده❤️
عشقم من بهت حق میدمانسان باید یه دلیل علمی واسه هرچیزی پیدا کنه وگرنه باورش نمیکنهبه این میگن گزاره ...

مرسی امیدوارم متوجه کارش بشه و طلبکار نباشه🙂

هرچند ب من حس بدی داد و حالم گرفته شد 

دیگ همینم کم بود یکی تو نی نی سایت بخواد نصحیتم کنه 😅🤣

من چنین جسارتی نکردم عزیزم

نصیحت مال خلاف کاراس میرن زیر بند هشت دور هم نصیحت میشن😁

شما یه پارچه خانومییی

صرفا گفتم شاید بخای حرف بزنیم یکی تو بگی یکی من

اگه ناراحت شدی و بد متوجه شدی عذر میخوام❤️🍓

هرجا دیدی "تبادل نظرمون" داره تبدیل به "تبادل بحث" میشه لطفا دیگه ادامه نده❤️
من چنین جسارتی نکردم عزیزمنصیحت مال خلاف کاراس میرن زیر بند هشت دور هم نصیحت میشن😁شما به پارچه خانو ...

نه چرت بخوام حرف بژنم؟واقعا قصدم اذیت مردن بود و مسخره کردن.اکیم گلم ممنون