2777
2789

بچها من مدتیه نماز نمیخونم حجاب درستی ندارم

و اصلااااا مث قبل عبادت و اعتقادات ندارم

اما دیشب بهش‌متوسل شدم و ازش خواستم منو ب راه راست هدایت کنه قبلا هرچی‌میخواستم بهش میرسیدم

حتی خیلیا بهم میگفتن تو برامون دعا کن 

اما الان اصلااا حس میکردم خدا صدامو نمیشنوه و خیلی بدبختم حس میکردم

امشب ی خواب خیلی عجیبی دیدم😭

خواب دیدم تو مسجد بودم ی اقایی ک نمیدیدمش پشت در مسجد وایستاده بود حتی روبه روم نیومد

کلی منو نصیحت کرد (حرفاش دقیق یادم نمیاد متاسفانه)

فقط یادمه کلییییی باهام حرف زد و میگفت دیگه وقت نداری اینجا ب کارات برسی فرصت نداری از فرصتت استفاده کن صداش خیلیییی عجیب و بلند بود بعدش تو خواب دیدم همه سجده کرده بودن مامانم و چند نفر دیگه من نمیتونستم سجده کنم مهر نداشتم جانماز نداشتم 

ی مسجد خیلی بزرگ بود خیلی بزرگ چندین در داشت

فقط میدویدم مامانمو پیدا کنم و گریه میکردم 

ی سروبالایی بود شیب داشت ب زور از اونجا میرفتم بالا 

توی راه بابابزرگم(زندس) اومد دستمو گرفت و منو کشوند بالا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینه گاهی کمک می‌کنند برای برگشت، البته دیگه خیلی دور بشی ممکنه کمکی نباشه

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
بیشتر ببینید
ی مسجد خیلی بزرگ بود خیلی بزرگ چندین در داشتفقط میدویدم مامانمو پیدا کنم و گریه میکردم ی سروبالایی ب ...

امروز تا از خواب بیدار شدم رفتم غسل دادم نماز خوندم

مامانممم تعجب بود چرا سریع اولین کارم نماز بود و از همه زودتر

منظورم همون شبه قبله ک خوابیدم چرا ب جای اصل حرف میرید سمت حاشیه ماشالا

چه حاشیه ای خب چون داشتی تاپیکشو میخوندی مغزتم داستان ساخته دیگه مثل همه ی ادما.تو میخوای خوابتو ببری تو خاشیه

منم کتاب یه شهیدو تو اوج فلاکتم خوندم

میگم فلاکت از لحاظ معنوی(کلا اخلاق و رفتارم عوض شده بود داشتم با مخ میرفتم ته دره)

و درست شب بعدش خوابشو دیدم که داره برام دعا میکنه

بهش نگاه کردم دست از دعا کشید

ی چیزی بهم گفت ک نمیخام اینجا بگم و لا به لای دعاهاش بارون گرفت

من ازون خواب به بعد کلا عوض شدم همه میدونن 

بهشون توسل کنید خیلی بامعرفتن❤️🌱

هرجا دیدی "تبادل نظرمون" داره تبدیل به "تبادل بحث" میشه لطفا دیگه ادامه نده❤️

این هفته خیلی گناهای سنگینی داشتم

با ادمای درستی رفاقت نکردم و ادمای فاسدی رو داشتم وارد زندگیم میکردم و از حرفای خصوصی زندگیمون بهم میزدیم و واقعا. فکر میکنم ی تلنگر بود😭

چه حاشیه ای خب چون داشتی تاپیکشو میخوندی مغزتم داستان ساخته دیگه مثل همه ی ادما.تو میخوای خوابتو ببر ...

ب تو ربطی نداره برو بیرون از تاپیکم چیزی ک خواب دیدممم تعریف کنم باید حاشیه بسازید؟؟؟ همینه ک تو زندگی هیچی نمیشید

این هفته خیلی گناهای سنگینی داشتمبا ادمای درستی رفاقت نکردم و ادمای فاسدی رو داشتم وارد زندگیم میکرد ...

مراقب باش. از این به بعد تلاش کن

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
بیشتر ببینید