2777
2789
عنوان

پدر و مادرم دارن گذشته منو پنهان میکنن لطفا بیاین حال عجیبی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 8495 بازدید | 232 پست
من به مامانم میگم مامانم داشت گریه میکرد من بعدش بهش گفتم مامان تو خیلی برام گریه کردی چرا هر چی میگ ...

بگو چی دیدی

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه در باره فلج شدن کمکم کنی ؟ سال هاست برام سواله میشه یهویی کسی از انگشتان پا تا نزدیک سر شانه فل ...

فقد یه مورد دیگم ک برا مامانم اتفاق افتاد اونموقع من فک کنم چار پنج سالم بود بر اثر ماوراء الطبیعه مامانم فلج شد ک زیادم طول نکشید یکسری کارا کرد بعد خوب شد

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..❤️

چه جوری مرگ رو تجربه کردی؟ تعریف میکنی؟ خودت یادته چه جوری مرگ رو تجربه کردی؟ چرا باید پنهان کنن خون ...

یادمه من تکیه داده بودم به چند تا بالشت

بعد یهو از پشت رفتم تو دیوار 

بعد یه اتفاقی خیلی عجیب که ترجیح میدم نگم چون اگه بگم همه میگن دروغ میگی و تاپیکم دروغه

و یه صحنه های یادمه که داشتم مامان و بابامو می‌دیدم و صحبت میکردم اما اونها متوجه نمیشدن

وقتی که روحم وارد بدنم شد از از پشت با فشار خیلی زیاد و با درد زیاد وارد بدنم شد 

من تمام این حسارو کاملا با جزئیات یادمه چون برام خیلی عجیب بود

وقتی که به هوش اومدم یادمه خیلی بدنم درد میکرد مثل اینکه تصادف کرده باشم 

نمیدونم چرا پنهان شاید به قول بقیه چون نمیخوان اذیت بشم

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

بیشتر ببینید
نمیشه بگید چیا دیدید؟خیلی دوس دارم بدونم

گفتم بخون

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

بیشتر ببینید
بگو چی دیدی

چند پست بالا گفتم

بیشتر ببینید
فقد یه مورد دیگم ک برا مامانم اتفاق افتاد اونموقع من فک کنم چار پنج سالم بود بر اثر ماوراء الطبیعه م ...

میشه بگید ماوراء طبیعی منظورتون چیه 

چون میخوام بدونم چرا من اینجوری شده بودم

بیشتر ببینید
یادمه من تکیه داده بودم به چند تا بالشتبعد یهو از پشت رفتم تو دیوار بعد یه اتفاقی خیلی عجیب که ترجیح ...

چ مامان بابای عجیبی داری اخه این چیزا ک پنهون کردن نداره اگ خانواده من بودن هر هفته یبار تعریفش میکردن قشنگ سرویس میشدم😂

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..❤️

خواهر منم روحش از تنش جدا شد

بعد چند دقیقه برگشت به جسمش

روز عاشورا بود خسته برگشته بود

چهار کیلومتر پیاده روی کرده بود

به عشق مولامون اونموقع که اینطور شد

گفت یه صدایی شنیدم که گفت

برش گردونید 

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌