2777
2789
عنوان

پدر و مادرم دارن گذشته منو پنهان میکنن لطفا بیاین حال عجیبی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 8486 بازدید | 232 پست
شاید اصلا براشون چیز مهمی نبوده ، پنهان نمیکنن تجربه تو رو هم اونها نمیدونن ، میدونن؟

نه نمیدونن 

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نمیدونم شما اعتقاد دارید یانه من صحنه های خیلی عجیبی یادمهو حتی می‌شینم با خودم تمام صحنه هارو تع ...

آره عزیزم کامل اعتقاد دارم اما میگم چون شما مطمئن نیستی و میگی فکر میکنم شاید خوابی چیزی دیدین چون اگه واقعا دیده بودین فکر نمیکردین مطمئن بودین که اون اتفاقات افتاده

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
نه اصلا خواب نبود آخه خیلی کوچیک هم نبودم که بگم توهمات بچگانه باشهمن اون روزا خیلی میبردن فیزیو و ر ...

شاید ت بچگیت ینفر سهوا زدت و موجب ضربه مغزیو کما رفتنت شده چون ادم الکی فلج نمیشه اکثرن اسیب نخاعی یا اسیب ب ساقه ی مغزه

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..❤️

بیخیال بشین زندگی تو کن عزیزم شاید خواب دیدی هر اتفاقی هم میوفتاده بالاخره یکی بهت میگفت تا الان

وای مامان من خیلی زرنگه یه کارهای بزرگی انجام میده بخدا بابام که شوهرشه بعداً می‌فهمه 

به خدا خواب نبود از واقعیت واقعی تر بود

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

بیشتر ببینید
همین دیگه نکنه اتفاق خیلی بدی برام افتاده که نمیگن و من یادم نیست چون من اخلاقم اینه تا ته یه چیز رو ...

هرچی بوده تموم شده شمام بروشون نیار اذیت میشن گناه دارن .همه رو هم که ماشالله خودت میدونی دیگه چیو واست بگن الانم که شکر خدا سور   و مور   و گنده ای

لایک نکنید .توروخدا 
من نمیدونم شما اعتقاد دارید یانه من صحنه های خیلی عجیبی یادمهو حتی می‌شینم با خودم تمام صحنه هارو تع ...

الهی بگردم 

مثل زندگی پس از زندگی

خب اگه یه نشونه به خانواده بدی از موقعی که همچین وضعیتی داشتی باور میکنن

شاید ت بچگیت ینفر سهوا زدت و موجب ضربه مغزیو کما رفتنت شده چون ادم الکی فلج نمیشه اکثرن اسیب نخاعی ی ...

میشه در باره فلج شدن کمکم کنی ؟ سال هاست برام سواله میشه یهویی کسی از انگشتان پا تا نزدیک سر شانه فلج بشه ؟ 

لایک نکنید .توروخدا 
آره عزیزم کامل اعتقاد دارم اما میگم چون شما مطمئن نیستی و میگی فکر میکنم شاید خوابی چیزی دیدین چون ا ...

من اول مطمعن بودم اما حرفهای بقیه روم تاثیر گذاشت

من وقتی رفتم مدرسه برای بچه ها تعریف کردم همه منو مسخره کردن و معلم هم بهم گفت شوخی نکن!بجای اینکه دلداری بده

بخاطر همین شد من همش با خودم گفتم واقعی نیست 

ولی الان که بزرگ شدم می‌دونم که واقعا اتفاق افتاده بود .

بیشتر ببینید
من اول مطمعن بودم اما حرفهای بقیه روم تاثیر گذاشتمن وقتی رفتم مدرسه برای بچه ها تعریف کردم همه منو م ...

خب شاید نمیخوان روزای سختت تدایی بشه برات

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
الهی بگردم مثل زندگی پس از زندگیخب اگه یه نشونه به خانواده بدی از موقعی که همچین وضعیتی داشتی باور م ...

من به مامانم میگم مامانم داشت گریه میکرد من بعدش بهش گفتم مامان تو خیلی برام گریه کردی چرا هر چی میگفتم من اینجام نمیشنیدی 

مامانم مثل خیلیا فکر می‌کنه یا دارم شوخی میکنم یا خواب نما شده بودم

اینا به کنار من صحنه های بدتر هم دیدم که نمی‌خوام بگم 

بیشتر ببینید
میشه در باره فلج شدن کمکم کنی ؟ سال هاست برام سواله میشه یهویی کسی از انگشتان پا تا نزدیک سر شانه فل ...

بر اثر ویروس اره امکانش هس فیزیوتراپ اجیم میگف برا یه پسری میرف فیزیو انجام میداد این یه ویروس عجیب میگیره اولش نمیدونم حالت سرماخوردگی بود یا ریه درد یچی بود دقیق یادم نی این بهش اهمیت نداد بعد یه هفته افتاد کامل فلج شد زنشم ازش طلاق گرف ولش کرد

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..❤️