2777
2789
عنوان

پدر و مادرم دارن گذشته منو پنهان میکنن لطفا بیاین حال عجیبی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 8516 بازدید | 233 پست
احتمالاخواب دیدیدوگرنه دلیلی نداره قایم کنن

نه اصلا خواب نبود آخه خیلی کوچیک هم نبودم که بگم توهمات بچگانه باشه

من اون روزا خیلی میبردن فیزیو و رادیو لوزی نمیدونم چرا یه مدت بیمارستان بودم و رفتار همه عجیب بود برام 

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

بیشتر ببینید
اگه بشینی منطقی ازشون بخوای که برات تعریف کنن چی؟ باز هم نمیگن؟

اره نمیگن

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

زندگی پس از مرگی وجود نداره و نخواهد داشت شاید دکتر گفته یا روانشناس گفته که بهتون نگن

نظرتون محترمه اما رد میکنم

شاید

بیشتر ببینید
برو تو کار پیرزن فضول فامیل یا یکی که داره از فضولی میمیره ازش حرف بکش

فکر کن به من نمیگن بعد بقیه هیچی نمیدونم به جز عمم 

عمم هم هیچی نمیگه بخدا دارم خفه میشم😭

بیشتر ببینید

عزیزم ۶ سالگی سن کمی نیست من ۴ سالگی آنسفالیت شدم‌و همه چیز یادمه پس نمیتونی فکر کنی اگه واقعا اتفاق افتاده بود واضح یادتونه دیگه چون دو هفته ام زمان کمی نیست 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
از فامیلا بپرس،یجوریک خانوادت نفهمن مخصوصن دخترای فامیل مص دختر خاله یا دختر عمه هات

فامیل مطمعنم نمیدونه 

به جز عمم اون هم نمیگه

بیشتر ببینید
عزیزم ۶ سالگی سن کمی نیست من ۴ سالگی آنسفالیت شدم‌و همه چیز یادمه پس نمیتونی فکر کنی اگه واقعا اتفاق ...

من نمیدونم شما اعتقاد دارید یانه من صحنه های خیلی عجیبی یادمه

و حتی می‌شینم با خودم تمام صحنه هارو تعریف میکنم و گریه میکنم چون هیچ کس باور نمیکنه

من مثلاً اون مدت که بیهوش بودم به جای بیمارستان خونه بودم منظورم روحم هست و مامانم منو نمیدید

بیشتر ببینید