2777
2789
عنوان

دوماهه دنبال کارم

289 بازدید | 10 پست

سلام رفقا من تازه دانشجو شدم و بخاطر تایم کلاسا کار نمیتونم پیدا کنم  الان موندم سر چکاری برم شهریه دانشگام بالاست اصن پشیمونم از دانشگاه رفتنم تو این گرونی حتما باید برم سرکار تا خرج دانشگام و دربیارم بنظرتون چکارکنم

شرکت هاییمکه منشی میخوان اکثرشون الکیه و دنبال چیز دیگه این

چشمام درد گرفته انقدر تو دیوار برای کار بالا پایین کردم 😭

منم دنبال کارم.تهرانی شما؟

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیوار به درد نمیخوره. جابینجا و جاب ویژن و ای استخدام ببین معتبر. و شغلای بهتر

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
کارگاه ساخت پروتز دندان برو. هم یک حرفه یاد میگیری هم آینده دار و پولسازه

همه میتونن یاد بگیرن ؟

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

سرای ایرانی نگاه کن شاید نیرو بخاد

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
بیشتر ببینید
اخه اونا کسایی و میخوان که مدرک بالا داشته باشن ولی بازم میگردم مرسی

نه لزوما فی لتر داره همه جور شغلی داره. بعدم مدرک خاصی نمیخواد مهارت محوره بیشتر. کامپیوتر که بلدی. همه جور شغلی داره. پاره وقت تمام وقت و اکثر رده های شغلی از فروشندگی منشی و... داره برو قشنگ ببین

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون