2777
2789
عنوان

یکی بیاد بگه چرا من انقد زود دارم پیر میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 83 پست
نگو توروخدا نگو

اخه تو نمیدونی چقد اذیت میشم خسته شدم هر کار کردم بهتر نشدم بدترم شدم 

هر زنی پوستش براش خیلی مهمه مهم تر از هر چیزی 

من سبزه و سیاه که هستم بدنم خیلی تیره کلن رنگش همینه با اسکراپ و این چیزام تغییر نمیکنه صورتم جوش میزنه بدنم یه عالمه جوش میزنه هر چی دکتر رفتم دلیلی براش پیدا نکردم 

مو گیر میکنه زیر پوستم میشه جوش زیر پوستی بعد لک میشه تو بدنم پر شده پیش شوهرم خجالت میکشم صورتم پر از چال و چوله بخاطر جوش خیلی سخته برام حالا چروک هام داره اضافه میشه

اونوقت شوهرم پوست سفید صاف چرا خدا به اون که یه مرده و باید پوستش تیره باشه اینجوری داده من که زنم و باید پوستم زیبا باشه اینجوری از پوست مرد زشت تر باشه 😔😔

کاربری سوم  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اخه تو نمیدونی چقد اذیت میشم خسته شدم هر کار کردم بهتر نشدم بدترم شدم هر زنی پوستش براش خیلی مهمه مه ...

عزیزم درسته این حرفها ولی تو سلامتی داری

تو نمیدونی این چه نعمت بزرگی داری

دور از جونت دور ازجونت اگه مشکل بزرگ یا یه بیماری بیاد تو زندگی میفهمی چقدر این مشکلات بی ارزشه

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
عزیزم درسته این حرفها ولی تو سلامتی داریتو نمیدونی این چه نعمت بزرگی داریدور از جونت دور ازجونت اگه ...

اره قبول دارم حرفتو 

ولی هر کسی نسبت به مشکلی که داره اذیت میشه 

این مشکلات پوستم برام مثل بیماری میمونه 

کلن آدمیزاد همینه یکی میبینی تن سالم داره یه مشکل جزئی براش میشه یه غول 

یکی دور از جون درگیر بیماری سخته اصلا چیز دیگه ای براش مهم نیست 

کاربری سوم  
اره قبول دارم حرفتو ولی هر کسی نسبت به مشکلی که داره اذیت میشه این مشکلات پوستم برام مثل بیماری میمو ...

کاس میتوستم بهتر برات توضیح بدم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
کاس میتوستم بهتر برات توضیح بدم

بگو راحت باش عزیزم درد دل کن چند تا تاپیکاتو خوندم متوجه شدم درگیر یه موضوعی هستی که خیلی اذیتت میکنه 

بیماری داری خدایی نکرده ؟

کاربری سوم  
بگو راحت باش عزیزم درد دل کن چند تا تاپیکاتو خوندم متوجه شدم درگیر یه موضوعی هستی که خیلی اذیتت میکن ...

داشتم چندماه پیش جراحی دومم رو انجام دادم

خداروشکر بهترم ولی بیماری روحیم زندگیم رو داغون کرده

دلم میخواد مثل بقیه آدم ها زندگی کنم ولی نمیتونم

بیماری روحیت مگه چیه

استرس وحشتناک

وسواس فکری شدید

دوقطبی بودن

افسردگی

دارو مصرف نمیکنی ؟دقیقا شوهر منم همین مشکلاتو داره همون پیرم کرده

دارو میخوردم ولی نتوستم ادامه بدم

خب داروهاتو نمیشد عوض کنی؟ دکترت چی میگه ؟

داروهام رو عوض کرد بدتر شدم

هرکدوم یه چیزی میگن