2777
2789
عنوان

یکی بیاد بگه چرا من انقد زود دارم پیر میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 83 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم شنیدم کرم اینا خیلی موثر نیس، علاوه بر اینایی که گفتی خوابم خیییییلی مهمه..

دقیقا من از وقتی ازدواج کردم ۸ ساله خواب شب ندارم بخاطر ساعت کاری مزخرف شوهر

کاربری سوم  
باور کن حسابش از دستم درومده که چقد دارم خرج پوستم میکنم اصلا فایده نداره ژنم به درد نمیخوره

یه چی میگم سکته نکنی ها .. برو دکتر .. شاید دچار پیری زودرس شدی .. ببین جریان چیه ؟؟ فقط رو پوستت این تاثیر رو داره یا بقیه بدنت هم درگیره ؟؟ به نظرم بهتره اول پیش یه متخصص ژنتیک و غدد بری ..

من ۲۸ سالمه موهام داره همه سفید میشه خیلی براشون غصه میخورم هنوز سنی ندارم که داره سفید میشه

اره اونم خیلی بده 

ولی مو رو میشه تند تند رنگ کرد ولی پوستو نمیشه هیچ کاری من همه بلایی سر پوستم آوردم ولی درست نمیشه بخصوص اسکار هایی که تو صورتم هست خیلی عذابم میده 

کاربری سوم  
اول باید خوابت به موقع باشه و اینکه هورمون هات متعادل نیست تنبلی داری؟

نه والا تنبلی هم ندارم 

خوابم بخاطر ساعت کاری شوهرم نمیتونم درست کنم ۸ ساله خواب شب ندارم 

والا جاری هامم همینن ولی اونا پوستشون مثل آینه بخاطر ژنتیکه کلن 

کاربری سوم  
یه چی میگم سکته نکنی ها .. برو دکتر .. شاید دچار پیری زودرس شدی .. ببین جریان چیه ؟؟ فقط رو پوستت ای ...

نه در اون حد نیست 😄

خودم میدونم بیشتر بخاطر ژنتیک و جنس پوستم که خشکه 

بعدم بخاطر حرص خوردنم و این که چند ساله خواب شب ندارم بخاطر ساعت کاری شوهر 

کاربری سوم  
یه چی میگم سکته نکنی ها .. برو دکتر .. شاید دچار پیری زودرس شدی .. ببین جریان چیه ؟؟ فقط رو پوستت ای ...

خیلی دلم میخا یه آزمایش بدم ولی هزینه هاشون خیلی بالا رفته 

ولی من خیلی احمقم برا لباس خدا تومن پول خرج میکنم بعد پول آزمایش زورم میاد 

کاربری سوم  
اخه چرا من باید از یه پوست سالم محروم باشم

نگو توروخدا نگو

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹