2777
2789
عنوان

یکی بیاد بگه چرا من انقد زود دارم پیر میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 83 پست
آها تو‌حموم سفید آب(همون روشول)به کن بزار رو صورت پ گردنت بمونه چند دقیقهبعد با دست بمال و ماساژ بده ...

روشول ؟😂

این کارم میکردم اتفاقا اونم حالت لایه برداری میشد پوستم خشک تر میشه 

کاربری سوم  
آها تو‌حموم سفید آب(همون روشول)به کن بزار رو صورت پ گردنت بمونه چند دقیقهبعد با دست بمال و ماساژ بده ...

تو گوگل خوندم اون جلبک رو 

این قطره ای که الان خودم دارم میخورم دقیقا همین خاصیت ها رو داره 

کاربری سوم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خالتون ۳۰ سال شده زده من ۲۶ سالمه همه گفتن بذار حداقل ۳۰ بشی از حالا از این چیزا بزنی بدتر پوستت ...

رسیدن در رها کرده

یه مدت هیچ کرمی چیزی منابع

فقط آبرسان و ضد آفتاب بزن

آب زیاد و کرولوفیل بخور 

منم یه مدت هی کرم میزدم کرم‌گرونا 

والا بدترشد

دکتر ژنتیک و غدد باشه ؟دکتر پوست نباشه ؟

خب تو که میگی بخاطر کار شوهرت داری بی خوابی می کشی احتمالا دلیلش همینه .. سعی کن کسری خوابتو جبران کنی اگه جواب نداد .. بله .. باید متخصص ژنتیک و غدد بری ..

خب تو که میگی بخاطر کار شوهرت داری بی خوابی می کشی احتمالا دلیلش همینه .. سعی کن کسری خوابتو جبران ک ...

نمیشه خوابم درست نمیشه 

در صورتی درست میشه که شغل شوهرم عوض شه که اونم نمیشه 

کاربری سوم  
نمیشه خوابم درست نمیشه در صورتی درست میشه که شغل شوهرم عوض شه که اونم نمیشه

وسط روز .. یاهرتایم دیگه ایی که پیدا می کنی شده برای ده دیقه یه ربع دراز بکش چشاتو ببند .. ممکنه حتی تو این چن دیقه خوابت ببره .. اما حواس جمع بخواب .. نیمه بیدار .. که وقت داشته باشی به بقیه کارهات برسی و مشکل بیرخوابی هم برات ایجاد نشه .. منم بخاطر شرایط کاری شوهرم و مراقبت از بچه کوچیکم همچین روزایی داشتم ..

وسط روز .. یاهرتایم دیگه ایی که پیدا می کنی شده برای ده دیقه یه ربع دراز بکش چشاتو ببند .. ممکنه حتی ...

ببین کم خواب نیستم خواب سالم که خواب شب هست ندارم 

اونوقت روز تا ظهر خابم این خیلی بده وقتی شب خوب بخابی و صبح زود بیدار شی بدن سالم و سرحاله 

ولی من ظهر که بیدار میشم تا غروب انگار مریضم بدنم بی جون و ضعف داره خیلی بده خیلی نگرانم الان جوونم متوجه نمیشم سنم بره بالاتر عوارضش پدیدار میشه تازه 

کاش شغل شوهرم این نبود 😔

بچم هم پاسوز شده اونم خاب درست نداره الان توی رشده باید ساعت ۱۰ خاب باشه 

ولی هرکاری میکنم نمیخابه حتی اگه زود بخابه خود به خود نصف شب بیدار میشه دیگه نمیخابه تا صبح اصلا کلافه شدم با این برنامه خواب و خوراک افتضاح 

کاربری سوم