2777
2789
عنوان

یکی بیاد بگه چرا من انقد زود دارم پیر میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 83 پست
از روانشناس هم کمک گرفتی ؟خب بدون دارو که اذیت میشی نمیشه دارو نخوری که

بله روانشناس هم رفتم

چی بگم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی به حق این ماه عزیز خدا خودش کمکت کنه آرامش بهت بده بخدا منم همیشه روحم در عذابه هیچوقت آرامش رو ...

ممنونم عزیزم

امیدوارم پوست شماهم خوب بشه

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

متاسفانه خاصیت زندگی ما آدم های فانیه... اوج زندگی دو سه سال بازه ۱۸ تا ۲۳ سالگیه بعد اون آدم می‌ره سراغ تموم شدن... قانون دنیا همینه... من همین چند روز به این نتیجه دردناک رسیدم...

متاسفانه خاصیت زندگی ما آدم های فانیه... اوج زندگی دو سه سال بازه ۱۸ تا ۲۳ سالگیه بعد اون آدم می‌ره ...

اره منم از ۲۳ سال به بعد زندگی خیلی برام بی معنی شده هیچ امید و انگیزه ای ندارم 

کاربری سوم  
اخه تو نمیدونی چقد اذیت میشم خسته شدم هر کار کردم بهتر نشدم بدترم شدم هر زنی پوستش براش خیلی مهمه مه ...

اینجوری نگو.بدن‌و قیافه طبیعی همینطوره.بقیه صدجور‌ارایش و عمل دارن.نباید با بازیگرا خودمون رو مقایسه کنیم که

سفید سفید صد تومن

سرخ و سفید سیصد تومن‌

حالا که رسید به سبزه هرچی بگید می ارزه....

درضمن اکثرا هزینه می‌کنند برنزه بشن

چون هم زیباتره هم تحریک کننده تر

اینجوری نگو.بدن‌و قیافه طبیعی همینطوره.بقیه صدجور‌ارایش و عمل دارن.نباید با بازیگرا خودمون رو مقایسه ...

نه همین اطرافیانم و فامیل که میبینم چه پوست خوبی دارن 

بعد کجا پوست سیاه خوشگل و تحریک کنندس واقعا ؟؟؟

مردای ایرانی از دم با سفید حال میکنن فقط 

کاربری سوم  

خوب گوش‌کن ببین چی میگم♥️

بدن و سوالات صداتو میشنون پس شاکر باش و با خودت به صلح برس🍃

لیزر بدن برو‌ که پشم در نیازی تو روحیت خیلی موثره🍃

فیلتر زیر چشم‌بزن‌گودی رو پر می‌کنه و صورت رو شاداب نشون‌میده🍃

از مسواک و بوی خوش غافل نشو🍃

کرولوفیل و جلبک اسپیرونیا بخر روزی یک لیوان آب زیاد یا دو لیوان مخلوط کن باهم بخور،آب و پودر جلبک و کرولوفیل(تو نت و اینستا سرچ‌کن،اصل باشه)🍃

رابطه جنسی هم هفته‌ایی سه چهار بار کم‌کم داشته باش برای پوست و حافظه عالیه🍃

خوابتم درست کن ، بهترین تایم خواب ۱۰ شب تا ۴ صبح

و یه یک ساعت بعد از ظهره🍃

خوب گوش‌کن ببین چی میگم♥️بدن و سوالات صداتو میشنون پس شاکر باش و با خودت به صلح برس🍃لیزر بدن برو‌ ک ...

عزیزم منم بگم 

لیزر بدن میرم خیلی خوبه دوبار کل بدن انجام دادم بخاطر جوش های زیر پوستی بدنم ولی بدتر موهای بدنم زیاد و ضخیم شد چون کرکی بودن دیگه انجام ندادم فعلا فقط نواحی حساس لیزر میکنم 

فیلر چشم میخاستم بزنم همه ریختن سرم که حالا زوده مگه پیر زنی میخای از این کارا کنی بعد فیلر زیر چشم هم چون جاش حساسه باید برند گرون باشه که معتبر باشه خطر نداشته باشه تازه من بخاطر اسکار های صورتم چند جلسه لیزر رفتم ولی بهتر نشد تصمیم گرفتم فیلر بزنم به صورتم که گودی ها پر شه بازم همه گفتن نه این کار خوب نیست 

مسواک هم که عادت دارم همیشه میزنم 

رابطه جنسی هم نه زیاد دارم نه کم یه نفر گفت زیادش پوستو پیر میکنه 🙁به نظر منم موقع رابطه چون بخاطر درد آدم صورتشو اخمو میکنه بیشتر چروک میشه 🤦🏻‍♀️

خوابم که اصلا نگم از وقتی ازدواج کردم ۸ ساله خواب شب اصلا ندارم بخاطر ساعت کاری مزخرف شوهرم 

فقط این جلبک که گفتی نمیدونم چیه 

کاربری سوم  
عزیزم منم بگم لیزر بدن میرم خیلی خوبه دوبار کل بدن انجام دادم بخاطر جوش های زیر پوستی بدنم ولی بدتر ...

جلبک اسپیرونیا و کرولوفیل رو‌ تو گوگل سرچ کن

کل دنیا میگن رابطه جنسی هفته ایی چهار پنج بار هم واسه پوست خوبه هم سلامت جسم سرچ‌کن و مقاله هاشو بخون

من خاله خودم خیلی خوشگل و بیبی فیسه اما از سی‌ سالگی فیلر زیر چشم میزنه(قرار نیست به همه بگی میزنی که،کسی هم متوجه نمیشه فقط چهرت شادتر میشه)

سیب‌زمینی خام رو خوب بشور رنده کن بزار روی صورتت نیم‌ساعت،دوبار در هفته

و ماسک جوانه گندمم درست کن بزن هفته ایی یکی‌دوبار

واسه روشن شدن عالیه

فقط ادامه بده قطع نکن،انتظار نداشته‌باش‌ یه هفته ایی درست بشه

اگه هزینشو داری فیشیال برو 

شغل همسرتون مگه چیه که خوبتون درست نیست ؟(فضولی کردم😂)

عزیزم منم بگم لیزر بدن میرم خیلی خوبه دوبار کل بدن انجام دادم بخاطر جوش های زیر پوستی بدنم ولی بدتر ...

آها تو‌حموم سفید آب(همون روشول)به کن بزار رو صورت پ گردنت بمونه چند دقیقه

بعد با دست بمال و ماساژ بده‌روی صورتت

جلبک اسپیرونیا و کرولوفیل رو‌ تو گوگل سرچ کنکل دنیا میگن رابطه جنسی هفته ایی چهار پنج بار هم واسه پو ...

خب خالتون ۳۰ سال شده زده من ۲۶ سالمه همه گفتن بذار حداقل ۳۰ بشی از حالا از این چیزا بزنی بدتر پوستت خراب میشه دائم باید بری بزنی اخه اعتقاد دارم استخاره هم کردم بد اومد 

باور کن من بعضی وقتا دو شب پشت هم رابطه دارم یا در هفته چند بار میشه قشنگ زیر چشام گودتر میشه بدنم بیجون میشه ضعف میگیره آخه خیلی انرژی میگیره از آدم 

من فقط خیار به پوستم میسازه چون جنس پوستم خشکه دائم آبرسان مرطوب کننده میزنم حتی به بدنم 

من از مالیدنی تا دلت بخاد مالیدم ولی نتیجه نداد کلن ژن پوستم خوب نیست 

فیشیال هم نمیتونم انجام بدم بخاطر همین خشکی پوستم انقد پوستم حساسه اصلا حتی یه لایه برداری ملایم هم نمیتونم انجام بدم بدتر میشه فقط لیزر co2 انجام دادم چند جلسه که چاله ها صاف شه اونم نشد 

شوهرم رستوران کار میکنه با داداش هاش. شبا ساعت یک میاد خونه 

کاربری سوم