2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچم شیر خشکی شه

| مشاهده متن کامل بحث + 11736 بازدید | 494 پست
الان تا چهار ماهگی نمی تونم بزارم وزن نگیرهشما تا چه مدت که بهش با شیشه شیر خودتو دادی نگرفت؟ اخه من ...

تو خواب بهش شیر بده شاید رفلاکس داره. خیلی کوچیکه دو ماه دیگه زیاد میخوره 

واسه من نمیگرفت اوایل گاهی میخواستم واسه دلدردش قند داغ بدم با شیشه میدادم تا عادت کنه به شیشه یا شیر خودمو میدوشیدم تو شیشه بهش میدادم. از ۴ ماه به بعد شیرخشک براش خریدم کم کم روزی یه بار یه درجه بهش میدادم، اوایل سر شیشه رو میجویید. کم کم یاد گرفت میک بزنه شیشه رو

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرما خورده بود اصلا این بی اشتهایی از همون سرما خوردگی شروع شد دارو دادم خوب شد ولی بعد اینکه خوب شد ...

ی اصطلاحی اینجا بهش میگن گلوش افتاده

ینی عفونت باعث میشه خوب بلع انجام نده یا دردش بگیره

واسه همین دیگه میلی ب خوردن نداره 

نه نمیخورهراضی به مرگ هر دومون شدم دیگه انقدر از صبح زدم تو سر خودم 😭

مامان خانم گشنش باشه میخوره عزیزم تو هر چی عصبی و ناراحت باشی اون بچه هم بی قرار میشه .ولش کن هر وقت گشنش شد نقه میکنه شیر میخوره شاید شیرت خیلی مقوبه همون اندازه کافی هست براش هر وقتم نادر شوهر و اطرافیان ازت درباره شیر خوردن بچه پرسیدن بگو خوبه خدا رو شکر اصلا نشین درد دل کن و راه و چاره بخواه چون دیوانت میکنن حتی به نادر خودتم بگو خوب میخوره 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
بنظرم سخته بخوای خودت رعایت کنی،معمولا دیدم کسانی که بچشون آلرژی داره بچشون شیر خشکیه.عزیزم اصلا وحش ...

گلم بچه من آلرژی داره 

و رفلاکس هم کمی داشتمن اطلاعات کامل دارم از این دوتا موضوع 

بنظرم نی نی ایشون رفلاکس پنهان داره 

آلرژی به تنفس پوست و دستگاه گوارش ضربه میزنه

بچه شیر میخوره ولی چون گوارش ملتهب جذب نمیشه 

ولی نی نی ایشون موقع شیر خوردن بی‌قراره که علامت واضح رفلاکسه

عزیز جان همین یعنی رفلاکس پنهان داره شیر میاد تو گلوش میسوزه شیر میخوره که خنک باشه باز میسوزه ببین ...

شیر خشک ای ار شنیدم مامانا میگن اصلا وزن‌دهی ندارن 

نمیدونم چرا میخواد شیر خودشو از طفل معصوم دریغ کنه 

اون خودش به اندازه کافی اذیت میشه 

از شیر مادر هم محروم بشه آدم براش غصه میخوره

من بچم آلرژی شدید داره  کولیک‌ وحشتناک داشت 

دوتا رژیم باهم داشتم نابود شدم ولی شیرمو از بچم دریغ نکردم 

الان خدارو شکر میکنم چون دارم میبینم بچم اصلا شیر خشک رژیمی هارو دوست نداره پدرم در اومد نمیخوره اگه شیر خودم نبود بیچاره بودم

شیر خشک ای ار شنیدم مامانا میگن اصلا وزن‌دهی ندارن نمیدونم چرا میخواد شیر خودشو از طفل معصوم دریغ کن ...

دقیقا به همین دلیل میگم شیر خشکیش نکنه. ای آر هم برای رفلاکس الرژیک جواب نمیده بیشتر برای بچه هایی خوبه که دریچه معده شون بسته نمیشه استفراغ دارن. تو معده ی حالت فرنی طور پیدا میکنه غلیظ و سنگین میشه. 

منم واقعا رژیمم خیلی بسته بود و بچه با همون شیر خودمم اوکی نبود مجبور شدم شیرخشکیش کنم و اونم به سختی طعمشو پذیرفت ولی بالاخره مطمئن بودم شیرش گیر میاد و راحت اول ماه نه تا دونه شیر داره بچه ام. 

همتا اسم خـودمه♥
اره داره ولی نمیگیره شما مارک خاصی مد نظرتونه که قیمتش مناسب باشه اخه می ترسم یه مارک گرون بگیرم و ا ...

بی بی لند عالیه خیلی هم گرون نیست ولی ی خرده سفته .. ولی ژله ای قدیمیا اگه گیر بیاری خیلی نرمِ