2777
2789
الان مامان بابای دوستم اینقد خوشحالن تک بچه آوردن میگن هم از جوونیمون بهتر استفاده کردیمهم اعصابمون ...

حالا با این اوضاع معلوم نیست به پیری برسیم یا نه من با وجود یه بچه بعضی وقتا واقعا کلافه میشم و دلم تنهایی میخواد میبرمش مهد یکم که تنها موندم و کارامو انجام دادم انرژی میگیرم و وقتی اومد حالم خیلی بهتره کلا دوست دارم تو طول روز دو ساعت حداقل تنها باشم واقعا بهش نیاز دارم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینقدر دیییییدم با چشم خودم که واقعا تک فرزندها از بزرگترین نعمتای خدا محرومن.

هم خودشون هم بچه‌شون در آینده.

خدا رو هزااار بار به نعمت خانواده شکر میکنم و ازش میخوام دوباره بهم بچه سالم و صالح بده انشالله 

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
ببین همه چی مال خودشونهخیلی مستقلنقشنگ بلدن تنها وقت بگذرونن و از تنهایی نمیترسن و مشکلاتشونو خودشون ...

ازدواج ک کردن تازه عمق فاجعه مشخص میشه.

خیلی تک فرزندا دیدم با چشم‌خودم. خیلی زیاد.

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
ولی در آینده خیلی تنها میشه تک فرزندهمین جوری همه از اقوام بریدن خواهربرادر هم نداشته باشی تومشکلاتت ...

نه اتفاقا دوست خوب خیلی هم خوبه پدر من 4 تا برادر داره با 3 تا خواهر با اینکه پدر بزرگم هم زنده بود باورت میشه خرج عروسی پدر و مادرم رو پدر دوست صمیمی بابام داد یعنی دوستای بابام انقدر به بابام لطف و محبت داشتن چچه از لحاظ وام گرفتن و خرج و مخارج و اینا حتی هزینه خواستگاری رو هم اینا دادن برادرای پدرم تو سفر (خانواده مامانم یه شهر دیگه بودن)یک قطره اب هم میخوردن پولش رو از بابام میگرفتن اتفاقا رفیق خوب خیلی از برادر بهتره الان رفت و امد ما با دوستای بابام خیلی بیشتر از خواهر و برادرای خودشه

این موضوعی که شما مطرح کردی اصلاااا قطعیتی نداره هم تک فرزندی و هم چند فرزندی هر کدوم مزایا و معایبی داره اونم بستگی به سطح آگاهی و تربیت والدین داره ،بعد با چندتا مورد دیدن نتیجه گیری نکن ،مثلا یه جامعه شناس و روانشناس محقق باید بگن کدوم بهتره ؟

ولی بازم خود هر شخص با شناخت موقعیتش اگه تصمیم بگیره برا زندگیش خوبه،نه کسی که چندتا بچه داره بدبخت و بی کلاسه ،نه کسی که یدونه داره قراره خوشبخت بشه ،بازم همه چی به اون ریشه برمیگرده

نه اتفاقا دوست خوب خیلی هم خوبه پدر من 4 تا برادر داره با 3 تا خواهر با اینکه پدر بزرگم هم زنده بود ...

درسته عزیزم همیشه استثنا داریم و واقعیت الان دوست خوب خیلی کمیاب شده چون روابط براساس منافع اشخاص شده و حسادت هم خیلی زیاد شده وگرنه برادر برادرو کشته ولی درکل خانواده خوب نعمت بزرگیه مخصوص برای خانم

درسته عزیزم همیشه استثنا داریم و واقعیت الان دوست خوب خیلی کمیاب شده چون روابط براساس منافع اشخاص شد ...

نمیدونم واقعیتش من خودم تک فرزندم وقتی روابط بین خواهرا و برادرای مادر و پدرم رو میبینم خداروشکر میکنم سر این موضوع شاید به قول شما اگر روابط خوبی بین خانوادمون  بود نظر دیگه ای داشتم ولی الان خداروشکر راضیم راضی هم نباشم کاری که از دست من برنمیاد