2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچم شیر خشکی شه

| مشاهده متن کامل بحث + 12141 بازدید | 532 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تهران نیستم بنظرت زینک رو ندم دیگه؟

بچتون باید یا اس امپرازول یا نکسیوم بخوره حتنا سریع به ی متخصص یا فوق تخصص گوارش  اطفال مراجعه کنید وگرنه زخم میشه و سو تغذیه میگیره من دوتا بچه هام رفلاکس و حساسیت شدید داشتن میدونم چی میگی 

احتمالا بینیش پره باید اسپری بزنی بینیش خالی بشه پسر منم یه کم‌شیر میخورد دیگه ول میکرد نگو بینیش پر بوده وقتی شیر میخورد نمیتونست نفس بکشه ول میگرد بردم دکتر اسپری بینی داد وقنی میزدم خودش با دستش بینیشو میمالید بعدم شیر میخورد

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

برای رفلاکس هم سر بچه رو بتلا بزار یعنی صاف نخوابونش سه بالش بزار زیر سرش به طوری که کمرش هم روی بالش باشه

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
من امروز رو کاملا رعایت کردم و هیچ چیزی که پروتیین گاوی داشته باشه نخوردم دکتر هم میبرم خدا کنه الرژ ...

بنظرم سخته بخوای خودت رعایت کنی،معمولا دیدم کسانی که بچشون آلرژی داره بچشون شیر خشکیه.

عزیزم اصلا وحشت نکن فقط باید پیگیرش باشی تا زودتر درمان بشه.نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی با علائمی که گفتی احتمال آلرژی خیلی زیاده.

انقدرم خودتو و بچه رو اذیت نکن دنبال کولیک و گوش درد و...نباش

یه کاربر میشناسم اطلاعات خوبی در این‌ مورد داره میتونی ازش سوال کنی.خودش توی تاپیک هاش گفته بود که بچش آلرژی داشته و خیلی زود درمان شده

اگه خواستی تا کاربریشو بهت بدم.

سلام عزیزمخداروشکر امشب داره شیر میخوره اما بی قراره خیلی بی قراره با حرص مک میزنه و ول میکنه باز با ...

عزیز جان همین یعنی رفلاکس پنهان داره شیر میاد تو گلوش میسوزه شیر میخوره که خنک باشه باز میسوزه 

ببین من دارم بهت میگم پشت گوش نندازی حتما ببری اگر تهرانی ببر پیش فریبرز زندیه متخصص الرژیه یکی از بهتریناس اگر نه شهر خودتون ی فوق تخصص گوارش اطفال پیدا کن 

خودت باید رژیم بگیری اقلا دو سه هفته با خوردن دارو و رژیم طول میکشه تا بهتر بشه. شیر خشکی بشه فایده نداره چون اون وقت باید شیر رژیمی بخوره که اصلا گیر نمیاد میفتی  تو بدبختی. 

همتا اسم خـودمه♥
بنظرم سخته بخوای خودت رعایت کنی،معمولا دیدم کسانی که بچشون آلرژی داره بچشون شیر خشکیه.عزیزم اصلا وحش ...

شیر خشک دادن به بچه الرژیک خیلی راحته من بچه امو هشت ماهگی شیرخشکیش کردم اما الان ی موضوعی هست شیر خشک برای الرژی نیست سخت گیر میاد پسر من الان شیر معمولی میخوره به سختی باید بگردی هر داروخونه یکی بگیری 

ولی پمتی یا پمتی جونیور که مخصوص الرژیه خیلی شهرها اصلا نیست مراکز استانا باید بری هلال احمر یکی دو تا پیدا کنی معلوم نیست بیارن یا نه 

برای همین این خانوم اگر بتونه شیر خودشو بده بهتره 

مگر اینکه مطمئن بشه میتونه شیرخشک پیدا کنه

همتا اسم خـودمه♥
شیر خشک دادن به بچه الرژیک خیلی راحته من بچه امو هشت ماهگی شیرخشکیش کردم اما الان ی موضوعی هست شیر خ ...

آره درسته منم شنیدم شیر خشک برای بچه های آلرژن گیر نمیاد

همین دکتری که اسمشو گفتید شنیدم کارش خیلی خوبه ویزیت آنلاین هم داره

آره درسته منم شنیدم شیر خشک برای بچه های آلرژن گیر نمیادهمین دکتری که اسمشو گفتید شنیدم کارش خیلی خو ...

اره عالیه پسر منو نجات داد اون وقت ها ما هر ماه میومدیم تهران مطبش 

همتا اسم خـودمه♥
چون قسم دادید فقط بخاطر شما وارد اکانتم شدمدقیقا مشکل شمارو داشتمهرکس ی چیزی میگفتکل دکترای تبریزو ک ...

عزیزم ممنونم از راهنماییت 

تا حالا با اهنگ بهش شیشه ندادم

ولی حتما باید یه دکتر خوب پیدا کنم