2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچم شیر خشکی شه

| مشاهده متن کامل بحث + 12141 بازدید | 532 پست
اره منم میگم این خانم میگن گاهی دردش خفیفه فقط با شیر خوردن درد میگیره شاید تجربه دارن حالا دور گوشش ...

بچه ات الرژی داره رفلاکسش پنهانه به خاطر همون الرژیه ببر فوق تخصص گوارش اطفال

همتا اسم خـودمه♥

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینقد خودتو و بچه رو اذیت نکن عزیزم. کاری نکن که دیگه نه شیر خودتو نه هیچ شیر خشک دیگه ای و نخوره. ا ...

الان تا چهار ماهگی نمی تونم بزارم وزن نگیره

شما تا چه مدت که بهش با شیشه شیر خودتو دادی نگرفت؟ 

اخه من میدم شیر خودمم با شیشه نمیگیره اصلا 

بچه من توی چهارماهگی سرشیشه شیرشو میجویید کم کم عادت کرد. اما اگه کلا شیر خودتو نمیخوا بهش بدی ببرش ...

شما از ۴ ماهگی شروع کردیدبه شیشه دادن؟

تا چه مدت نمیمکیدش؟؟

چند وقت بعد عادت کرد؟

عزیزم از اول که گفتید شیر نمیخوره خواستم بگم آلرژی داره ولی چیزی نگفتماما الان که این پستت رو دیدم‌م ...

من امروز رو کاملا رعایت کردم و هیچ چیزی که پروتیین گاوی داشته باشه نخوردم 

دکتر هم میبرم خدا کنه الرژی نباشه از اسمشم وحشت دارم🥲

عزیزم من دوست نداشتم راه بهت نشون بدم چون شیرمادربهترین شیر ولی پستونکی کنی شیرخشکی میشه

بخدا اگر کمکم کنید بچم شیشه بگیره و شیر خشک بخوره بزرگ ترین ثواب رو بردید یعنی تمام شب و روزم شده گریه😭

پستونکیش کنی حله ولی گناه داره شیرخودتو بده

سلام عزیزم اسی الان بچه دومشو داره بزرگ میکنه و یکی قبلش بزرگ کرده و تجربه داره که میخواد نوزادش شیرخشکی بشه به نظرم بچه بزرگ کردن خیلی سخته 

شیشه نخورد؟خودتون خواستید شیشه نخوره؟

خودم نخواستم 

خودش از حدود یک ماهگی دیگگگه نخورد

و من اون موقع ناراحت بودم ولی بعدش و الان خیییییلی خوشحالم. چون هرچی بیشتر میگذره بیشتر میفهمم شیر مادر چه قققققدر بهتره...

سلام عزیزم خوبی بچه ات بهتره؟؟من همونی ام که یه بار تو پستت نظر دادم

سلام عزیزم

خداروشکر امشب داره شیر میخوره اما بی قراره خیلی بی قراره با حرص مک میزنه و ول میکنه باز با ولع دنبالش میگرده دو مک میزنه و ول میکنه باز بر میگرده میگیره خوابشم نمیاد اصلا

ولی خوبه لااقل داره میخوره