2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچم شیر خشکی شه

| مشاهده متن کامل بحث + 12141 بازدید | 532 پست
حتما عزیزم ببرش انشالله بهم خبر خوش بده که خوبه و شیر خودت رو خوب و عالی میخوره.امروز کمی سینه رو بی ...

ممنونم عزیزم خدا کنه بهتر شه حتما تگ میکنم بهتون خبر میدم خدا خیرتون بده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

راهکارش همون قاشقه. سوراخ سرشیشه رو یه مقدار گشادتر انتخاب کن

گشادش کردم اصلا مک نمیزنه بهش

قاشقشم دادم حتی با لیوان 

حتی شیر خودمو ریختم تو شیشه باز نخورد 

دیگه دادم دیونه میشم 

باسرنگ یا قطره چکان عزیزم بچه ته شیر نخوره وزن گیری نمیکنه

اخه بهش میدم با هر چیزی عصبی میشه کلی گریه میکنه چند بار بخاطر بی قراری پرت شد گلوش 

باید یه راه درست و درمون پیدا کنم که شیشه رو بگیره

ثواب داره اگر روشی بلدید که من امتحان نکردم بگید امتحانش کنم

من با قطره چکون از گوشه ی دهنش میریختم شیر خشک، ولی زیاد انگار نباش ب وقتش انقد میخواد بخوره خسته شی

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

بیشتر ببینید
سرشیشه رو عوض کنقدیمی ها میگفتن کام رو باید بردارن یا همچی چیزی. موقع تولد تو بیمارستان ی کاری انجا ...

میبرم عزیزم حتما میبرم دقیقا قبل تعطیلات بردم بعد تعطیلات هم حتما میبرمش 

فقط خدا کنه خوب شه 

خدا از دهنت بشنوه

بر منم رفلاکس داشت دکترش گف افتاد ۵ماهگی غذاشو شروع کن بعد درس شد اما تا ۹سالگی بعد غذا بود الان دوساله هی میگم کم بخور داره چاق میشه، ب غذا ک افتاد تو سوپاش پای مرغ بریز، تخم بلدرچین بجای تخم مرغ بده، ی شیشه در فلزی بردار داهل شیشه ی تیکه ماهیچه، یا بوقلمون یا بلدرچین بنداز یکم هویج فلفل دلمه... درشو محکم ببند قابلمه پر اب کن شیشه بزار توش بجوشه عصارش ک درامد بده بخوره بدنش کمم بخوره ضغیف نمیشه 

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

بیشتر ببینید
گوش درد باشه گریه میکنه دایم پس نداره گوش درد الان اپتامیل دادم نخوردنان نخوردالانم سوپرامیل امتحان ...

نه همیشه گریه نمیکنه اگر خیلی شدید نباشه موقع مک زدن اذیت میشه

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤