2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچم شیر خشکی شه

| مشاهده متن کامل بحث + 12143 بازدید | 532 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره واقعا بچه هر چقدرم که سنش بره بالا همه چیش سخته منظورم خودمم یعنی اونجوری که باید بچه خوبی واسه ...

والا بچه فقط دردسره همین تا زنده ایم باید حرص و جوش بخوریم وقتیم بچه بزرگ میشه بلز باید استرس زندگیشو بکشیم 

خدا همه بچه ها رو حفظ کنه 

چون قسم دادید فقط بخاطر شما وارد اکانتم شدم

دقیقا مشکل شمارو داشتم

هرکس ی چیزی میگفت

کل دکترای تبریزو ک تعریفشونو میکردن بردم

حتی بعضی نسخه ها بالای ی تومن میشد حالا ما تکمیلی وتامین اجتماعی داریم

درادامه اسم داروهاشم میگم

حالا اول نتیجه رو میگم بافکر زیاد شیر خودمو قطع کردم

بعد دخترمو بردم ی دکتر بهش پودر اس امپرازول داد و شربت دمپریدون وچون دخترم نمیخورد حالت یبوست بودن ک سفت بره ن دیر ب دیر پی پی میکرد بهش پروکید پویا ک ی روغنه گفت روزی ۵ قطره بده من اول چن روز ۱۰ قطره دادم پاش ک کارکرد کردم ۵ قطره

پودر اس امپرازول بعد ی هفته تازه تاثیرشو میزاره

انواع شیر خشک هارو امتحان کردم اپتامیل ونان وببلاک وگیگوز وای آروفلان اخرش طعم تروویتال رو پسندید 

پس اول یه ازمایش کلی ویه سونوگرافی شکم ولگن وکلیه ها ومعده ببر

چون پسر عمومم اینجوری بود فک کن نوزاد ۲/۳ماهه ک فقط شیرمادرشو خورده ۴تا سنگ کلیه داره!!

براهمین من کلا ازمایش وسونو بردمش ی کوووچولو گف عفونت ادراری داره شربت مترانیدازول داد

خیالت ک راحت شد 

یه سر شیشه شیر ارتودنسی بگیر

سشوار

صدای اب

صدای اهنگ یا مثلا دعای عهد بزار بغلش

شیر تروویتال ۱ بگیر خودت مزه کن ببین چقد خوبه

بعد از کم شروع کن

و من یه دعا گرفتم هزینه اش حدودا نگاه کردن ۱۰۰ خود دعا ۵۰۰

از روحانی گرفتما جادو وجنبل نیس

این هم بچو اروم کرد همم فک کن دعا ک اومد توخونمون بچه شیشع رو گرفت خواستی برات میگیرم میفرستم

تجربه خودم بود

ماییم ک بی هیچ سرانجام خوشیم

اهان اینم بگم روغن زیتون بگیر قشنگ بشین پشتشو دستاشو مخصووووصا پاهاشو ماساژ بده خوب ک ماساژ دادی ببرش حموم بیار دیگ هم‌خستس هم راحته لبلساشو تنش کن شیرو بزار دهنش بایه اهنگی بخوره

ولی کلا دست وپاشو ماساژ بده تنور سرد نون نمیپزه

معده سرد هم شیروهضم نمیکنه احتمالا معده اش سرده دست وپاشو ک ماساژ بدی خونش گرم میشه معده هم گرم میشه

واینکه قطره فولیکس ک مخصوصه کمخونیع هم اگ دکترش صلاح بدونه بده

سلام عزیزمخداروشکر امشب داره شیر میخوره اما بی قراره خیلی بی قراره با حرص مک میزنه و ول میکنه باز با ...

وای دقیقا کپ دختر منه

برو حتما تاپیکمو بخون نترس خوب میشه من پیر شدم

خیلی زجر کشیدم بخدا کاش بمیرم

خدانکنه

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
بیشتر ببینید
واقعا مادر بودن خیلی سخته بچه منم گاهی خفه میشه 🥲🥲

گلم بچه شما رفلاکس پنهان داره 

از کامنتم به راحتی عبور نکن برو گوگل ببین علائم رفلاکس پنهان چیه 

بچه موقع شیر خوردن بی قرار میشه چون شیر با اسید معده برمیگرده بالا 

بچه بعد مدتی چون میفهمه با هربار شیر خوردن این اتفاق براش میفته کم کم سینه رو هم پس میزنع 

بچه اولت رفلاکس فیزیولوژیک داشته متوجه شدی 

این طفلک رفلاکسش پنهانه متوجه نشدی 

دلیل وزن نگرفتنشم همین رفلاکس پنهانه 

اگه دارو فاموتیدبن یا اس  امپرازول یا هرچی که دکتر میده 

رو نخوره  اعتصاب شیر کنه پدرت درمیاد 

آرزو می‌کنی کاش سینمو بهش میدادم

حتی ممکنه آلرژی هم داشته باشه 

ورفلاکسش بخاطر آلرژی باشه 

در هر صورت سینتو بهش بده 

اولشو بدوش تا چربا براش بمونه

حتما سطح شیبدار بچرو بذار تا اسید معده اش برنگرده 

زاویه شیردهی خیلی مهمه دراز نباشه