2777
2789
عنوان

شوهرم فهمید دلم با این زندگی نیست میگه بزار جدا شیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2834 بازدید | 142 پست

تصمیم برام خیلی سخت شده من چیزایی رو میخوام که شوهرم قبول نمیکنه وگفت من اینجور چیزا رو نمیتونم قبول کنم

مثلا میخوام مستقل باشم تنهایی برم بیرون کارامو بکنم یا لباس دوست دارم راحت بپوشم که اون قبول نمیکنه اون یا چادر وعبا میخواد یا نهایتا مانتو بلند بپوشم ومن دوست ندارم به اصافه میخوام کار کنم درس بخونم از نظر مادی مستقل شم رانندگی یاد بگیرم ولی به خاطر محدودیت یکه برام گذاشته نمیتونم

نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم                          مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔

عزیزم من در مورد زندگیت نظری نمیدم اما مادرم مثل شما بود و یک عمر زندگی کرد اما من همیشه حس میکردم که پدرم رو دوست نداره و زندگی غمگینی داشتم و دارم. اگر با این وضع بخواین بچه داشته باشین بدون اون بچه نابود میشه

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

الان من بین دو راهی موندم یا جدا شم برم دنبال اهداف وآرزوهام یا اینکه بمونم تو این زندگی خب هر کددم برم سختیه خودشو داره الان تو جنگ بین عقل وقلبم موندم قلبم هیچوقت با این زندگی نبود و خواسته دیگه ای داشت عقلم میگه ٧سال برا این زندگ یزحمت کشیدی پدرم در اومد تا خونه دار شدم برا همه چیزش خون دل خوردم وسایلش رو تک تکشون پول جمع کردم خریدم الان باید ول کنم برم یکی دیگه صاحبشون بشه خب زور داره برام وتو دو راهی سختی قرار گرفتم میشه راهنماییم کنید😢

نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم                          مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔
دلم برای جفتتون سوخت

هییی خواهر به خدا دلم براش کباب میشه عذاب وجدان داره میکشه منو میگم به خاطر اونم که شده باید ولش کنم شاید یکی اومد که دوستش داشته باشه وخوشبختش کنه نامردیه اینجوری بخوام عذابش بدم😔

خب الان میخوای جدا شی؟

تو ادامه گفتم همشو بخون

تو دوراهی سختی بین عقل وقلبم گیر کردم

چقدر غم انگیز

به خدا دارم میترکم چند وقته که فقط با قرص آروم میشم و میخوابم شب وروزم شده گریه از خودم و زندگیم زده شدم خب سخته با یکی باشی که دوستش نداری ودر مقابل اون دوست داشته باشه وبرات کم نزاره دیگه بدتر عذاب وجدان هم بهش اضافه میشه😔

دلم برای همسرت سوخت

خواهر ادامشو بخون زود قضاوتم نکن منم کم سخای تو این زندگی نکشیدم ۱۶ سالگی ازدواج کردم با خانواده شوهر زندگی کردم خود شوهرم اخلاق بد زیاد داشت خیلی عذابم داد ولی الان ۳سالی میشه که بهتر شد باهام ولی خو من اینجوری شدم

منم دلم به زندگیم نیست مجبوری موندم

بچه داری؟ من اگه بچه داشتم بچم دلیل ادامه به این زندگی میشد ولی خو ندارم😕

الان من بین دو راهی موندم یا جدا شم برم دنبال اهداف وآرزوهام یا اینکه بمونم تو این زندگی خب هر کددم ...

عزیزم بشین سر زندگیت وکیف کن از بس آرمانگرایی کردی این زندگی روبهقفس تبدیل کردی عاشقانه رفتارکن واز همین زندگی درکنار شوهرت لذت ببر خیلی ازخانمهای شاغل حسرت میخورن که کاش خانه‌دار بودن نیمه پر لیوان روببین وزندگیت رونابود نکن بعد طلاق حتما پشیمون میشی مطمینم اگه شوهرت رفیق باز و معتاد بود ودستدبزن  هم داشت باز یه چیزی

برین مشاور زود پل ها رو خراب نکن

من خددم دارم میرم هفته پیش اولین جلسه بودم چون من تو حال روحی خیلی بدی بودم افسرده شدم الان با قرص ودارو یکم بهترم تو جلسه اول خودش اومد داخل ولی الان میگه فقط تو میری چون من مشکلی ندارم تو مشکل داری خودت برو مشاور

منم نمیخوام الان تصمیم بگیرم میگم باید خوب فک کنم اول چون تصمیم حیاتیه برا من ممکنه زندگیم رو به قبل وبعد تقسیم کنه