2777
2789
عنوان

چجوری از توالت فرنگی استفاده میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1837 بازدید | 78 پست

سفره ی یکبار مصرف بخر دور تا دور اندازه بزن و برش بده

هر موقع میری یکی بردار بنداز رو توالت کارت تموم شد بنداز بره

برای حاجتروایی در تاپیکم با عنوان تاپیک جامع هدیه به حضرت ابالفضل ع شرکت کنید، ولو با یک صلوات. ان شاالله حاجتروا باشین دوستان گلم🤲🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخ منم بدم میادمخصوصا فکر کنم قبلش یه مرد نشسته باشه روش

چندشم شد/:

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو  حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱 از تاریخ ۲ فروردین ۴۰۴ نیستم سایت 🌱

بیشتر ببینید

با اجازه استارتر

میشه بیاین تاپیک آخرم

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
بیشتر ببینید
اصن قفل میشه نمیاد😂😭

معذرت میخوام اصن نمیشه خودتو بشوری کلا خیس میشی واسه کسی که طهارت رعایت نکنه اصن فرنگی منلسب نیست حالا میگن مکه هم از این دستشویی یا داره  مسلمون چطور استفاده کنه اصن طهارت نمیشه باهاش گر فت 

زندگی زیباست
من باردارم لستفاده میکنم برای من از اون پلاستبکیاس

وای منم پلاستیکی رو ترجیح میدم این سنگی سیفون دارا آب جمع شده داخلش چندشم میشه🤣

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
بیشتر ببینید