2777
2789

از همین الان بخون تا کنکور خووووب بخون روزی بالای ۱۰ساعت

برا استرس هم برو دکتر به زودی حتما .. برو دکتر عمومی یا روانپزشک.. عمومی هم میتونه برات یه قرص ارامبخش بنویسه..

منم خیلی اذیت بودم تپش قلب داشتم کنکوریم ، رفتم دکتر یه قرص برام نوشت گفت روزی یدونه بخور.. الان اروم تر هستم..

بین درس هم قرآن میخونم هم برکت میده به مطالعه هم ارومم مبکنه

کاربر های آقا لطفا تو تاپیک من شرکت نکنید و ریپلای هم نکنید 🚫⛔خدایا تو برای تمام ناممکن هایم کافی هستی💙غصه نخور روزای تلخ تموم میشه بهت قول میدم🌱برا سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرستیم💗

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از همین الان بخون تا کنکور خووووب بخون روزی بالای ۱۰ساعتبرا استرس هم برو دکتر به زودی حتما .. برو دک ...

منم ساعت مطالعه پایینی دارم یعنی قبلنا ۵/۶ساعت بود الان هیچی

شما ازکی شروع میکنید به خوندن

کاش درمورد خودت اینجوری نگی🥲ماها هرچی میکشیم به خاطر نوع نگرشمونهخودمونو باور نداریم

😭😭😭

خودمو خیلی دست کم گرفتم بخداا

منو بخدا چند نفر دیدن بدون اینکه بشناسن بهم گفتن تو دانشجوی پزشکی هستی😐😶 اقواممون چند نفری بهم خانم دکتر میگفتن.. نه اینکه خیلی درس خون باشم نمی دونم ولی به چشم اونا اینجوری می اومدم

😭😭😭خودمو خیلی دست کم گرفتم بخداامنو بخدا چند نفر دیدن بدون اینکه بشناسن بهم گفتن تو دانشجوی پزشکی ...

منم همینم 

من رشتم انسانیه 

خودمونو باور نداریم این خیلی بده 

باید طرز تفکرمون رو درست کنیم 

🥲🥲کاش میتونستم بزارم کناررر.... ولی من واقعاا صفرم از لحاظ درسی دیگه چیزی ام به کنکور نمونده بدبخت ...

ن کنکور تیرو داری نهاییارو داری .. مهم نیس بقیه ۳۶۵ روزِ سالو خوندنو تو صفری مهم اینه کی سر جلسه بهترین عملکردو داشته باش .. کی حواصش جم تر باش کی هوشمندتر عمل کنه .. با روزی دو ساعت از درسی ک دوصداری شرو کن .. کم کم ببرش بالا .. مثلا تو چی کم داری از بقیه؟؟؟ بقیه دوتا چشم دارن تو یدونه داری؟؟؟ یا عقلشون مغزشون چار پنجتاس؟؟ .. فقط داری خودتو گول میزنی .. لازم باشه بگو ینفر محکم بزنه زیر گوشت بخودت بیای .. صب زود بلند شو نیم ساعت بدو تو حیاط یا بیرون .. تا کی میخای نمیشه نمیتونم را بندازی ک چی بش؟؟؟ .. پاشو دختر جم کن خودتو

منم ساعت مطالعه پایینی دارم یعنی قبلنا ۵/۶ساعت بود الان هیچیشما ازکی شروع میکنید به خوندن

من امسال خیلی تنبل بازی دراوردم😓الان پشیمونم

از اذر تا بهمن خوب خوندم .. اسفندهیچی🥲نخوندم

فروردینم هیچی

فقط امروز چندساعت

از امروز باز شروع کردم به کمک خدا انشاا...

کاربر های آقا لطفا تو تاپیک من شرکت نکنید و ریپلای هم نکنید 🚫⛔خدایا تو برای تمام ناممکن هایم کافی هستی💙غصه نخور روزای تلخ تموم میشه بهت قول میدم🌱برا سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرستیم💗

بیشتر ببینید