2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چه رشته ای میخوای ؟ درس میخونی یا نه ؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بیشتر ببینید
اسی دستای خدارو با کنکور نیستیم رو از سایت داداش شرضا بگیر بخون بعدم از کجا می‌دونی از راه درس خواند ...

من به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ... تنها هدفمم فقط همین قبول شدن توی رشته خوب بود که برم دانشگاه

دیگه اینم قبول نشم که با این اوضاعی دارم نمیشم

دیگه چه آرزو و هدفی برام میمونه اصلا به چی دل خوش کنم توی دنیا 😭😭

مرسیی عزیزم باشههه🌷🫂❤️👌👌🙏🙏

خواهش میکنم عزیزم 💕💙الهی به حق حضرت زهرا که خدا بهت توانایی درس خوندن بده🤲

از تو حرکت.... از خدا برکت

حتما یه فکری کن

شروع کن به خوندن

حتی شده روزی یکساعت ولی بخون!

یادم نمیره که تو خدای رویا های محالی😍خدایا تو برای تمام ناممکن هایم کافی هستی💙غصه نخور روزای تلخ تموم میشه بهت قول میدم🌱برا سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرستیم💗برام دعام میکنی؟🤲🌺

بیشتر ببینید
عزیزم کی گفته بیست هزار منطقه سه شاید بزور پرستاری آزاد رو بیاره

من همشهریام قبول شدن گلم... ما منطقه ۳ هستیم و استان محروم... با منطقه ۲ و ۱ و استان های دیگه یخورده فرق داریم توی قبولی با رتبه ها بالا قبول میشیم

چون فکر نمیکردم مشکلم جدی باشه فکر میکرردم چون زمان کمه استرس میگیرم اما دیدم من از همون آذر ماه است ...

ببین هرطور شده قرص بخور بنظرم تا اروم شی

من الان کنکوریم ولی بعد کلاس نهمم دیگه نتونستم درس بخونم همش استرس داشتم و.. و فکر میکردم استرسم طبیعیه ولی امسال میفهمم که طبیعی نبوده و من از همون موقع باید درمان میکردم ولی واقعا نمیدونستم چیکار کنم اونموقع و گند زدم به سه سال دبیرستانم.. الان یکماهه دارم قرص میخورم و خداراشاکرم 

یادم نمیره که تو خدای رویا های محالی😍خدایا تو برای تمام ناممکن هایم کافی هستی💙غصه نخور روزای تلخ تموم میشه بهت قول میدم🌱برا سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرستیم💗برام دعام میکنی؟🤲🌺

بیشتر ببینید

ببین ۵سال کنکور دادی نشد نشه که ده سال بدی و نشه قرار نیست یهو معجزه بشه 

بعدم لیسانس خیلی از رشته ها بهتر از هیچی هست 

خود پیراپزشکی ام خیلی سخته کارشون استرس داره 

با این حجم استرس به رشته های دیگه فکر کن

انشاءالله میتونی عزیزم

برام دعاکن🥲💕💟

بیشتر ببینید
من به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ... تنها هدفمم فقط همین قبول شدن توی رشته خوب بود که برم دانشگاهدیگه ...

فقط تو نیستی اکثرا تو ایران دوست دارن دکتر بشن 

همه قرار نیست دکتر بشن که 

همه ی شغل ها ارزشمندن

ببین ۵سال کنکور دادی نشد نشه که ده سال بدی و نشه قرار نیست یهو معجزه بشه بعدم لیسانس خیلی از رشته ها ...

من استرسم بخاطر کنکوره وگرنه اونجوری که استرس ندارم

چون همیشه کنکور برام یه غول بزرگ بود هیچ وقت نتونستم باهاش کنار بیام... 🥲🥲ترجیح میدم دیپلم داشته باشم چون من مدرک برام مهم نبود فقط علاقه داشتم به این رشته ها🥲

قربونتتت عزیزممم🥲🥲🌷❤️🫂🫠😍لطف کردی

بشین بخون و همه ما رو بعدا یه تاپیک بزن تگ کن بگو بالاخره قبول شددددمممم😍😍😍

بیشتر ببینید