2777
2789
نگرش من درست بشو 😭😭چون جو خانوادگیم یه جوری بوده که دیگه مثبت نگر نمی تونم باشم

درست بشو هست، فقط زمان نیاز داره

شاید حتی به اندازه همین مدتی که طول کشیده نگاهت انقدر منفی شه 

مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ
چرا نمیتونی درس بخونی ؟دلیل واقعیتو بگو هرچی که هست؟فقط با خودت صادق باش

همش افکار منفی که من اینارو یاد نمیگیرم یادم میره و همسو اشتباه میزنم سر جلسه و...🥲🥲کلا افکار منفی باعث میشه درس نخونم...همش میگم کاش همون کلاس دهم بودم خونده بودم درس ....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

درست بشو هست، فقط زمان نیاز دارهشاید حتی به اندازه همین مدتی که طول کشیده نگاهت انقدر منفی شه

🥲🥲🥲پس اینجوری ۱۵ سالی نیازه چون من از همون بچگی همین طور بودم

اسی اسییییی اسییییییی فقط داری تلقین میکنی .. بزار خانوم رهگذرو ک تگ کردم بیاد باش حرف بزنی ببینی چجوری برده بازیو و الان دانشجو هوشبریه .. کسی میتونه کمکت کنه حرفاتو بفمه ک تو شرایط تو بوده .. صبر کن 😢❤️

🥲🥲معدلم پایینه مال سال ۹۹ هست... من منطقه محرومم حتی اگه ۲۰ هزار منطقه ۳ هم بیارم میتونم رشته های ...

عزیزم اینهمه سال چرا به فکر درمان نبودی؟!

شرایط زندگیت چجوریه چرا پیش مشاور نمیری؟

حداقل زنگ بزن با مشاور تلفنی رایگان صحبت کن ۱۴۸۰

یا فردا زنگ بزن ۰۹۶۴۰۰ به بخش مشاوره شون وصل شو نوبت بگیر

هر دو رایگانن

بشین بخون این دوماه رو و خودتو از شر این کنکور لعنتی خلاص کن

یادم نمیره که تو خدای رویا های محالی😍خدایا تو برای تمام ناممکن هایم کافی هستی💙غصه نخور روزای تلخ تموم میشه بهت قول میدم🌱برا سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرستیم💗برام دعام میکنی؟🤲🌺

بیشتر ببینید
همش افکار منفی که من اینارو یاد نمیگیرم یادم میره و همسو اشتباه میزنم سر جلسه و...🥲🥲کلا افکار منفی ...

ببین تو سختته بخونی تحمل سختی خوندنو نداری مغزت برات بهونه جور میکنه توام با جون و دل میپذیری و بیشتر به خودت تلقین میکنی مثل رابطه پپسین و پپسینوژن تو یازدهم 

بگو اصلا میخوام برم اشتباه بزنم اصلا میخوام بخونم که یاد نگیرم فکری خواست سمتت بیاد بگو زر نزن زر نزن هر چقدر سختت شد نزار بخش تنبل مغزت اختیارتو به عهده بگیره تو این دوران مفز برای فرار کلی برنامه برات میچینه تو مقاومت کن اگه میخوای 30 سالگی یه فردموفق و مستقل باشی نه یه اه و ناله کن که خودش خودشو بدبخت کرده ولی نمیخواد قبول کنه

از همین امشب بشین با خودت فکر کن کتاباتو بزار جلوت بگو من میخوام برای مثال فصل اول اینو اونو رو این کتاب کمک درسی تو این هفته بخونم

پ میدونی تنها نیستی و توم میتونی فقط تلقینو بزار کنارررر

🥲🥲کاش میتونستم بزارم کناررر.... ولی من واقعاا صفرم از لحاظ درسی دیگه چیزی ام به کنکور نمونده بدبخت شدم 

عزیزم اینهمه سال چرا به فکر درمان نبودی؟!شرایط زندگیت چجوریه چرا پیش مشاور نمیری؟حداقل زنگ بزن با مش ...

چون فکر نمیکردم مشکلم جدی باشه فکر میکرردم چون زمان کمه استرس میگیرم اما دیدم من از همون آذر ماه استرس میاد سراغم ولم نمیکنه چون همش منفی گرام...

بخاطر تجربه های تلخی که توی گذشته داشتم دیگه روحیمو کلا باختم چون توی زندگیم همیشه بدشانس بودم و گرفتارر مشکلات...مرسی از راهنماییتت🌷🫂

ببین تو سختته بخونی تحمل سختی خوندنو نداری مغزت برات بهونه جور میکنه توام با جون و دل میپذیری و بیشت ...

دقیقااااا باهات موافقم🥲🥲👌👌مرسی از راهنمایتت 

باشه تموم تلاشمو میکنم مرسیی🫂🌷❤️