2777
2789
پکیج خریدین؟ از چ منابعی استفاده ‌کردین؟ میشه فقط تست کار کرد؟ و کتاب ها رو مطالعه نکرد؟

من اشتباه کردم همون اول  پک نخریدم   و کلی وقتم توی کانالها تلف شد ، 

دو هفته مونده به آزمونم تستهایی خریدم که خوبذبود 

نه عزیزم رقابت سنگینه حتی با نی نمره اختلاف ممکنه رد بشی ،

اول باید منابع بخونی ، خلاصه برداری کنی و بعدم تست های مختلف بزنی ...

امسال کتبی خیلی مهمتر از مصاحبه شده

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

اره 

ازدواج مجددم

همسر الانم معجزه است.  تمام اون چیزی که تو همه سالها و تو تصوراتم بود.  

شش سال با شوهر سابقم تو فلاکت و بدبختی بودم هر روزم اشک و گریه بود دنیام تیره و تار بود

هر آدمی یه جای زندگیش خدا بهش روی خوش زندگیو نشون داده، برای من تو دقیقا همون روی خوش خدایی... ❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من منتظرم استخدامی قبول بشم زندگی رو خوششو بهم نشون بده برام دعا کنید خیلی به این شغل نیاز دارم امتح ...

امشاهده عزیزم

کدوم آزمون؟

منم منتظر نتیجه اعتراضات بودم که اونجور شد متاسفانه

دوستان عزیز خواهش میکنم دعا کنید منم خونه بخرم اوضاع مالیمون بهتر بشه از فرش به عرش برسم ممنونم 

ان شا ٕالله همگی از فرش به عرش برسید

خدایا خواهش میکنم کمک کن منم خونه داشته باشم.           خواهش میکنم دعا کنید منم خونه بخرم

وقتی جاری آخری اومد و همه رو سر جاشون نشوند ، شوهر منم تغییر کرد و تازه فهمید من در این مدت چه عروس زجر کشیده ای  بودم و خواهرش چه سلیطه ! 

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  

از سال ۸۲ خواهرم ازدواج کرد وضع مالیش خوب شد توسط شوهرش و شغلش، پدر مادرمو از مستاجری نجات داد، همه نون بزرگ تر شدیم رفتیم سرکار و دست و بالمون باز،شد

سال ۹۶ هم براشون خونه خریدیم همگی

روزگارمون بعد اینهمه سختی و کار کردن و اتحاد خوب شد 🌹🙏

بله چهارسال پیش فکر میکردم زندگی منو شوهرم تمام شده و دور کارای طلاق بودیم که یهوییی شوهرم ۱۸۰ درجه ...

دلت با خدا بوده می‌دونم ! غیر از خدا پناهی نداشتی می‌دونم 

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  

من منتظر نموندم که خدا واسم درست کنه روی خوش زندگیو نشونم بده خودم روی خوش زندگیو به خودم نشون دادم سالهایی که منتظر شدم خدا واسم بسازه پشیمونم چون هیچکاری واسم نکرد ولی وقتی خودم دست بکار شدم قشنگ شد، میدونی منتظر نیستم کسی کاری واسم کنه حتی خدا خودم واسه خودم هرکار از دستم بربیاد میکنم

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بیشتر ببینید

درسته بازم بالا و پایین زیاد داشتیم تو زندگیمون ولی سال ۹۶ وقتی خدا ی عشق پاک و نابو آورد تو زندگیم همه چیز یهو قشنگ شد 

خدای مهربون و قشنگم شکرت😍🙏

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)
بیشتر ببینید