2777
2789

خودم ۳۰ سالمه،دخترم ۷ سال،وضعیت مالیمون خوبه

احساس میکنم آمادگی ندارم برای داشتن بچه ی دوم

دلم میخواد تا چند سال دیگه راحت باشم،مسافرت برم،به خودم برسم...۴_۵ سال دیگه برای دومی اقدام کنم

اونم صد در صد نیستم 

از طرفی احساس میکنم فاصله ی سنی ِ بچه هام خیلی زیاد میشه 

به نظرشما چه کاری درسته؟

اگر شرایط دارید نگذارید فاصله بچه ها بیشتر از این بشه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی یه بچه میاری مسیولیت داری در قبالش

یکیش اینه که یه خواهر و برادر حداقل داشته باشه!

یه حامی در بزرگسالیش باشه

آخه تفریح تا کی؟

خوب چهارتایی تفریح کنید

بالاخره بعد دوسال اون بچه هم بزرگتر میشه چ اذیتاش کم

تازه بنظرم خیلی درهم اقدام کردی

من حتی به بچه سومم فکر میکنم

تو زندگی رنج ها و سختی های که تحمل میکنی باعث میشه از رنج بزرگترین در امان بمونی

اینو یادت باشه

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
بیشتر ببینید
شرایط از نظر مالی اگه منظورتون هست بلهولی احساس میکنم روحی روانی آمادگیشو ندارم الان🤦🏻‍♀️

منظورتون از به خودم برسم چیه؟

سفر که پول باشه میشه با بهترین امکانات راحت رفت

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️