2777
2789
عنوان

چقدر سخته تصمیم برای داشتن بچه ی دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1394 بازدید | 96 پست
خودمم نمیخوام تک فرزند بمونهفقط احساس میکنم الان آمادگی روانی برای داشتن بچه ی دوم رو ندارمدوست دارم ...

مهمترین مسئله در والد شدن امادگی شما و همسرتونه...شما قرار نه ماه باردار باشین زایمان کنین و حداقل تا دوسال کاملا زندگیتون میره رو هوا بخاطر مراقبت از نوزادتون...پس اولویت شمائین...اگه امادگیش نداری کلا این مسئله بزار کنار

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خودمم نمیخوام تک فرزند بمونهفقط احساس میکنم الان آمادگی روانی برای داشتن بچه ی دوم رو ندارمدوست دارم ...

فکر سن خودت و دخترت هم باش 

🇮🇷  يُريدونَ لِيُطفِئوا نورَ اللَّهِ بِأَفواهِهِم وَاللَّهُ مُتِمُّ نورِهِ وَلَو كَرِهَ الكافِرونَ.           🇮🇷دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام  معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد    تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان می‌خوانیم )                                                                                    آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرک‌های خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرک‌اند، نمی‌روند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه‌های ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.»                                   به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸                               سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسل ما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد                                                    

بیشتر ببینید

عزیزم همین الان بیاری خیلی بهتره خودت جوونی و بهتر میتونی همه چیز رو مدیریت کنی. فکر کن اگه انشاالله اقدام کنی تا سال دیگه این موقع به دنیا اومده و دو سه سال بعدش هم از آب و گل درمیاد . حالا ببین چه قدر جلویی تا اینکه تازه چند سال دیگه بخوای اقدام کنی 

کی گفته پدر و ماد مسئولن حتماااا یه خواهر و برادر برای بچه اول بیارن؟!!!!این حرفا رو از کجاتون درمیا ...

اون بچه رو که برای سرگرمی خودت نمیاری که

یه سری وظایفی هم در قبالش داری

عروسک مون نیستن که

حس خوب ارتباط با خواهر و برادر

حس نوع دوستی و همدردی 

حمایت و محافظت از هم. و اعضای خانواده...

خلاصه حرف زیاده

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
بیشتر ببینید
منو خواهرمم ۹ سال فاصله سنی داریم خیلی هم خوبیم باهم ولی نمیدونم فاصله سنی ۱۲،۱۳ سال خیلی زیاد نیست ...

ما یه فامیلمون دوتا بچه هاش 12 سال فاصله دارن

نباید توقع همبازی بودن داشته باشی، ولی بزرگه دیگه تو و نوزادتو درک میکنه 

حسودی بینشون نیست دیگه

کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور... 

من دخترم سه سالشه چند ماهه میخوام بچه دوم اما قسمت نشده

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
بیشتر ببینید

وقتی تک فرزندی انقدر خوبه 

برای چی شرایط رو برای خودت سخت میکنی ؟

بچتم اوایل درسشه 

به درسش برس اینطوری آسیب میبینه بری دور بچه دوم

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 
وقتی یه بچه میاری مسیولیت داری در قبالشیکیش اینه که یه خواهر و برادر حداقل داشته باشه!یه حامی در بزر ...

من ۳۱ سالمه دوتا دختر ۱۱ و ۶ ساله دارم منم به سومی فکر میکنم. وضع مالیون بد نیس خداروشکر اما از لحاظ روحی و اعصاب و ... دودل به شدت

چون همسرمم کارش حوریه بیشتروقتا از ما دوره

اون بچه رو که برای سرگرمی خودت نمیاری کهیه سری وظایفی هم در قبالش داریعروسک مون نیستن کهحس خوب ارتبا ...

والا من تک فرزندم 

بزرگ‌ترین لطف پدر مادرم بود بهم تک فرزندی 

مامانم میرفت دور بچه دوم درس من ضعیف می‌شد خوب بود ؟

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 
رنجه بزگتری از رنجایی که ما میکشیم بیشتر هست؟اخه این چه حرفیه؟مگه ما باید فقط رنج لکشیم که به کمش قا ...

نمیدونم این تفسیر هارو از کجا میارید آخه😉

در دل سختی های که میکشیم, امید به سپرری نکردن رنج های بزرگ تر هست

نه که بخاطر اون، این کارو کن

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
بیشتر ببینید
منظورتون از به خودم برسم چیه؟سفر که پول باشه میشه با بهترین امکانات راحت رفت

خب پروسه ی بچه دارشدن از نظر من خیلی سخته 

از دوران بارداریش تا زایمان تا شب بیداری ها و مریض شدنای بچه و ...

سر دختر اولم خیلی اذیت شدم

چون شهر غریب زندگی میکنم و کسی رو هم ندارم کمکم کنه