2777
2789
عنوان

توروخدا یکی آرومم کنه من چه مادر بدی ام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 84 پست
انشالله خدا نشونت بده وقتی الان از بچگی اینکارو کردی میشیدمثل مادر من تا الان همین لحظه که ۲۱ سالمه ...

ببزار  بچه دار شی میفهمی

اسی اونایی ک بچه ندارن و مجردن نمیفهمن و درکت نمیکنن

توهم مادری و دست خودت نبوده

قطعا کار درستی نیس و باید کنترل کنی خودتو 

ولی گاهی ادم اعصابش به هم میریزه

نیا تو نی نی سایت

چون اینجا یه مشت بچه میان دری وری میگن و محکومت میکنن و عقده های ننه باابای خودشونو سرتو خالی میکنن

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ای مادرعزیزبزرگ ومیشه وخوشبخت وعاقبت بخیر میشه هرمادری دراین موقعیت ها عصبانی میشه الان که ناراحتی وعذاب وجدان داری ازته دل دعاش کن وازخدابخواه که خوشبخت وعاقبت بخیربشه وخیروبهره ش روببینی ......

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

اول اینکه با اصرار و خواهش و تمنا و دعوا به بچه غذا ندید .

دوم اینکه هر وقت خواستید بزنیدش و یا دعواش کنید یادتون بیاد امروز رو و تصور کنید چقدر در برابر شما کوچیک‌ تر و ضعیف تره 

سوم اینکه ازش نپرسید مامان جان فلان چیز رو میخوری یا نه؟ بگید بیا بخوریم.

و اینکه اصلا حساسیت نشون ندید روی این مسئله غذا خوردن ، سعی کنید بیشتر چیزایی رو درست کنید که دوست داره و تزئینات کودکانه به کار ببرید.

و اینکه بهش آزادی بدید ، اصرار نکنید که حتما شما بهش غذا بدید ، اجازه بدید بشینه و با دست مثلا اگه دوست داره ماکارونیش رو بخوره .

یکمی رهاش کنید و حساسیت رو پایین بیارید‌.

و در آخر شما هم مادر هستید و از نگرانی ودلسوزی عصبی شدید اما سعی کنید خودتون رو کنترل کنید🌹💚

《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بیشتر ببینید
خسته شدی . وقتی حالت خوبه بهش غذا بده .پیش میاد بوسش کن کم کم بهتر میشی

واقعا مادر باید وقتی حالش خوبه به بچه غذا بده 

بقول مادرم می‌گفت گرسنه ای اول خودت بخور که با آرامش بهش غذا بدی 

یه لحظه کنترلمو از دست دادم پسرم کوچیکه مامانش بمیره الهی

خب چرا؟ خسته‌ای؟ از جای دیگه عصبانی‌ای؟ حال جسمیت خوب نیست؟ بچه کاملا احساسات مادر رو درک میکنه و باهاش ادغام میشه یعنی اگه تو تحت فشار باشی اونم درونا حسش میکنه و عصبی میشه و نمودش میشه همین غذا نخوردن یا پرخاشگری. علت رو پیدا کن و بعد دنبال راه حلش باش.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
یه لحظه کنترلمو از دست دادم پسرم کوچیکه مامانش بمیره الهی

خودتو ناراحت نکن همه ماها حداقل چندین بار این کارو کردیم.من پسرم اصلا غذا نمیخورد یکبار اش رشته واسش درست کردم به درخواست خودش۵سالش بود نخورد ریختمش روسرش رشته بود که از کله اش میریخت باباش بردش حموم خودمم شدید عذاب وجدان گرفتم