خوشبحال بچت همچین مادری داره اینجوری عذاب وجدان میگیره پیش میاد گلی بخدا من یه زندایی دارم خونشو کرده شکنجه گاه از همون اول پسرشو میزد تا الان که سه سالشه پسرش شب اداری گرفته از ترس اوندفعه سر یه شیطنت یه تفنگ پلاستیگی رو اینقدر زد رو پشتت تا خورد شد این یه نمونش خدا لعنتش کنه چیزی هم نمیتونیم بگیم بهش
نظر منو در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو ندیده پاک کردم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
عزبزدلم من واقعا الان اینقدر ناراحتم که نمیدونم چی بهت بگم ...یهجوری میخوام بهت بگم خیلی رفتارت اشتب ...
عزیزم من خیلی ارومم تا الان ازارم ب مورچه هم نرسیده همیشه هم حوصله پسرمو دارم امروز شیطون رفت تو جلدم به خدا قسم خوردم ک تکرار نکنم😭😔از نفرینتون ناراحت شدم…