2777
2789
عنوان

توروخدا یکی آرومم کنه من چه مادر بدی ام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 84 پست

[QUOTE=376678587]فقط میتونم بگم متاسفم برات…[/QUOTE

تحقیر میکنه ازار میده اعتماد ب نفس ندارم شکسته ام سرخورده ام 

گوشه گیر و افسرده ام هیچکسو ندارم و....

لطفا تاپیک مادران سمی رو بخون 

کاربری دست دو نفره دوتا خواهر ناز

اره واقعا من بمیرم برا بچم

خوشبحال بچت همچین مادری داره اینجوری عذاب وجدان میگیره  پیش میاد گلی بخدا من یه زندایی دارم خونشو کرده شکنجه گاه از همون اول پسرشو میزد تا الان که سه سالشه  پسرش شب اداری گرفته  از ترس  اوندفعه سر یه شیطنت یه تفنگ پلاستیگی رو  اینقدر زد رو پشتت تا خورد شد این یه نمونش   خدا لعنتش کنه چیزی هم نمیتونیم بگیم بهش 

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پسرم خیلی ارومه هیچی فقط ترسیده بود چون من داد هم زدم و عصبانی شدم

😭😭😭😭😭😭خواهش میکنم اینکارو باهاش نکن توروخدا 

میشه یکی مثل من میشه بدبخت میهش افسرده میشه اروم میشه کوشه گیر میشه ترسووووو توروخدا 

عزبزدلم من واقعا الان اینقدر ناراحتم که نمیدونم چی بهت بگم ...یهجوری میخوام بهت بگم خیلی رفتارت اشتب ...

عزیزم من خیلی ارومم تا الان ازارم ب مورچه هم نرسیده همیشه هم حوصله پسرمو دارم امروز شیطون رفت تو جلدم به خدا قسم خوردم ک تکرار نکنم😭😔از نفرینتون ناراحت شدم…

خدا برای دل من تو را نگه دارد😍
😭😭😭😭😭😭خواهش میکنم اینکارو باهاش نکن توروخدا میشه یکی مثل من میشه بدبخت میهش افسرده میشه اروم م ...

اره کاملا قبول دارم من زیاد دادمیزنم الان که از زبون شما شنیدم واقعا تصمیم گرفتم این کارو نکنم

خوشبحال بچت همچین مادری داره اینجوری عذاب وجدان میگیره پیش میاد گلی بخدا من یه زندایی دارم خونشو کر ...

وایییی چجور میتونه من بمیرم برا اون بچه😭😭😭خداکنه امروز رو فراموش کنم فقط درد بچم به قلبم😔خدایا منو ببخش

خدا برای دل من تو را نگه دارد😍
عزیزم من خیلی ارومم تا الان ازارم ب مورچه هم نرسیده همیشه هم حوصله پسرمو دارم امروز شیطون رفت تو جلد ...

حلال کن 

خیلی ناراحت شدم چون خیلیییی خیلیییییی سختی کشیدم از مادرم...تو تاپیکمم گفتم

چه قدر شما میتونی خوب آروم کنی الهی بهترینا سرراهت قرار بگیرن بانو جان

عزیزدلمی ....شماها جوون هستیدومن این راهها روطی کردم وبه میانسالی رسیدم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

عزیزم دیگه خودت رو سرزنش نکن، مادرم انسانه، خطا میکنه ولی از حالا به بعد تمام تلاشتو بکن موقعی که عصبی میشی کنترلتو از دست ندی 

یه نفس عمیق بکش، ذکر بگو، یه لیوان آب بخور 

از دلش دربیار، بهش یه هدیه کوچولو بده 

تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش.