2777
2789
عنوان

توروخدا یکی آرومم کنه من چه مادر بدی ام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 84 پست

عزیزم حق داری گاهی وقتا کنترل از دستمون در میره

منم دیروز داشتم باهاش بازی می‌کردم کلی بوسش کردم یهو عصبی شد زد تو صورتم عینکم افتاد شکست😂منم یدونه زدم تو صورتش 

یهو دیدم خودش اومده بوسم میکنه کلی قلبم درد گرفت

ولی گاهی پیش میاد

اصلا سر غذا دعواش نکن

منم میشینه سر سفره به میل خودش همه رو کثیف میکنه 

شوهرم میگه چطور انقدر بیخیالی حرص نمیخوری؟

میگم الان حرص بخورم بچمم بزنم آیا اون میفهمه که دفعه بعد این کارو نکنه؟

نه نمیفهمه پس ولش کن بزار بچگیشو کنه

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم‌سعی‌کن‌زدن‌واست عادی نشه ولی پسر‌منم‌دقیقا این ادا رو‌واسه من درمی آورد نگو‌طفلی داره دندون در‌میاره داد زدم سرش الانم یادم‌نمی ره ما هم آدمیم گاهیییی‌ممکنه کنترلمون‌رو از دست بدیم ولی سعی کن دیگه این‌کارو‌انجام‌ندی 

گلدون رو از اونجا بردار، هم خودتو راحت کن هم بچه رو

اره تو همین فکرم 

قبلا یبار این کارو کرده بود کشویه جا کفشو محکم کشید گلدون پرت شد پایین شیشه ای بود اگه میخورد تو سرش زخمی میشد

اره تو همین فکرم قبلا یبار این کارو کرده بود کشویه جا کفشو محکم کشید گلدون پرت شد پایین شیشه ای بود ...

من دور بوفه خونمون رو کامل پتو  و پلاستیک بستم چندلا، اینقدر که بچم با کله می دوید سمتش، بوفه هم شیشه ای هست، هرکی میاد خونم تعجب میکنه و واقعا خونمو زشت کرده ولی اهمیت نمیدم میگم بذار بچه سالم بمونه تا عقلش برسه

عیب نداره دست خودت نبود دیگه تکرار نکن برا خورد خوراک بچه خودتو اذیت نکن پاشو لباس بپوش ببرتظ بیرون ...

چشم براش جبران میکنم چون من کاملا ارومم از من بعید بود …

خدا برای دل من تو را نگه دارد😍
ببزار بچه دار شی میفهمیاسی اونایی ک بچه ندارن و مجردن نمیفهمن و درکت نمیکننتوهم مادری و دست خودت نب ...

مرسی عزیزم کاملا درسته قربون درک و شعور شما … نشسته منی که حالم خرابه رو نفرین میکنه … 

ای مادرعزیزبزرگ ومیشه وخوشبخت وعاقبت بخیر میشه هرمادری دراین موقعیت ها عصبانی میشه الان که ناراحتی و ...

چه قدر شما میتونی خوب آروم کنی الهی بهترینا سرراهت قرار بگیرن بانو جان

اول اینکه با اصرار و خواهش و تمنا و دعوا به بچه غذا ندید .دوم اینکه هر وقت خواستید بزنیدش و یا دعواش ...

ممنون از وقتی که گذاشتی دوست خوبم چشم رعایت میکنم دیگه

من دور بوفه خونمون رو کامل پتو و پلاستیک بستم چندلا، اینقدر که بچم با کله می دوید سمتش، بوفه هم شیش ...

والا خوب کردی ... مال من گیر داده ب جا کفشی یبار دستشو در جا کفشی گرفت اینقد گریه کرد ک نگووو