2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساس میکنم چشمات رنگیه

البته حس ششم نیستم حدس زدم

کاربری دست دو نفره کارگاه بازی درنیارید بیماری قلبی دارم حوصله ی بحث با شمارو ندارم حتی شما دوست عزیز! آزادی🤍✌🏻گیسوان خود را در زیر این آسمان آبی می گسترانم ...دختری از قوم ترک...میشه لطفاً اگه چشمت به امضام افتاد برای حاجت روایی دلم یه صلوات مهمونم کنی خیلی ممنونم عزیزدلم💚🌱دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

بیشتر ببینید
حسم میگه۱۹سالته.خیلی احساسی هستی وهیجانی تصمیم میگیری خیلی بایددقت کنی توانتخابت بخاطراین خصوصیاتت

صبانیت شدید داشتم این بودذ داستان حالم خوب نیست برم بیمارستان! 

من رفتم مشاوره امروز 

یکی دو تا کنکورام مونده بود 

میخواست منو بخوره عوضی اصلا جوابمو نمی‌داد وقتی حرف میزدم باهاش 

داره پولشو میگیره چرا اینجوری میکنه 

همونجا گریم گرفت  امیدوارم نفهمیده باشه 

پدرم از گل نازک تر نگفته بهم بعد این پسره غریبه اینجوری حرف زد باهام انگار مال باباشو خوردم مردک کمال‌گرایی احمق 

درصد 70 براش کمه نمره ی 19.75 براش کمه خیلی فشار میاره بهم 

آشغال 

اومدم خونه بهش پیام دادم نمیخوام حضوری بیام مشاورم آنلاین بذار گفت چرا گفتم میشه؟ یعنی منظورم این بود به تو ربطی نداره 

چی بهش بگم؟ به روش بیارم؟ 

مردک آشغال به چه حقی باهام اینجوری حرف زد من تو محیطی نبودم بتونم جواب بدم حضوری چون تجربه این طرز برخورد نداشتم 

الان چی بگم

سلام.. حستو در مورد منم میگی لطفا؟

مهرون اروم حساساتی خوش خنده خوش ذوق،شخصیتت در ظاهر ارومه اما انگار درونت تلاطمه

نمیدونم چقدر درست گفتم

الهے برقصاند خدا به ساز تو؛ جهانت را ...♥️🕊