مادر پدر بزرگم از ناحیه مادری یه زمان توی ازدواج اولش شوهرشو و بچشو تو یه حادثه از دست میده . این خانم میاد خودکشی می کنه ولی نجات پیدا می کنه و بعد ازدواج مجدد می کنه و من حاصل این ازدواج مجددم و بابامم یه زمانی می گن خودکشی کرده از بلندی خودشو انداخته پایین سرش بدجور ضربه خورده ولی اوتم نجات پیدا کرده . راستش هر کدوم از اینا اگر خودکشیشون محقق می شد من توی این دنیا نبودم شوهرمو نمی دیدم و بچه ای هم نمی داشتم عشق تجربه نمی کردم . می گن روح ها تو عالم ذر هستن اگر با خودکشیشون باعث می شدن من به این دنیا نیام حلالشون نمی کردم و از خدا می خواستم تقاص پس بدن . پس اگر خواستین خودکشی کنین در اصل خودتون نابود نکردین یک نسل و ارزوهاشون نابود کردین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران میگریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
کلا واسه به دنیا امدن من اما و اگر های زیادی بوده مادر پدر بزرگ از ناحیه پدری یازده بار بچه دار می شه و یازده بچه می میرن بچه اخر زنده می مونه و درنتیجه من از نسل این بچه هستم . مادرم کن یه زمانی تو یه حادثه تصادف می کنه و یه تخمدان از دست می ده و یکی دیگه هم اسیب می بینه و دکتر بهش می گه تو بچه دار نمی شی ولی خوب من به دنیا امدم . خلاصه دلم می خواسته بیام