2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

فقط با یکیشون ارتباط دارم اونم پشیمونم عید تبریک گفتم فقط لایک کرد

😂😂😂 همینطورین مسخره ها

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

استارتر یکم اغراق میکنه

قضاوت نکن دارم بخدااغراق نمیکنم کاش موهای گربه رو یجا جمع میکردم عکس میفرستادم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

دقیقا خیلی حدیث و روایت داریم گربه جزو حیوانات بهشتیه حتی گفتن کسی گربه داشته باشه افسردگی نمیگیره

عزیزم ربطی به بدی نداره

از لخاظ شرعی لباس نماز نباید از حیوانات حرام گوشت باشه و نباید بهش هم بچسبه

یعنی موی خرگوش و گربه نباید به اون لباسی که باهاش نماز میخونی بچسبه،بحث نجس بودن نیست

بعضی که حیوان دارن موقع نماز میرن یه اتاق دیگه و لباس تمیز می پوشن با اون نماز می خونن

من فکر میکنم استارتر اگه یه جاروبرقی و گردگیری اساسی بکنه کفایت میکنه

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
خزعبلات از شماست که با هرچیزی مشکل دارید میگید شک و با چیزی حال کنید میگید نه راسته تایید کرده حتی ر ...

من رشته دانشگاهیم الهیات بوده 

علوم حدیث و تاریخ اسلام رو نخوندم بلکه خوردم😂

شماها اینقدر منفعت طلب هستید که چیزی نمونده بگید پیامبر سگ داشته تو خونه و رسیدگی به سگ هارو هم سفارش کرده!

همینقدر بی‌مایه و منفعت‌طلب 

پیامبر گربه نداشته 

بلکه شخصی بوده به نام ابوهریره که همه‌جا با خودش یه گربه می‌زده زیربغلش و واسه توجیه کار خودش از پیامبر حدیث جعل کرده 

بهش میگن اسرائیلیات 

احادیثی که توسط ابوکعب و ابوهریره به دروغ جعل شدن و وارد اسلام شدن 

درد اینجاست که تلاش دارید در همه چی ادعا داشته باشید روغن فکرهای گرامی 

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

تا جایی که میدونم موی گربه نماز باطل نمیکنه استانبول مگه مسلمون نیستن حتی تو مساجدشون پر گربس یا امارات و بقیه کشورای عربی 

منم خیلی بدم میاد. خونه کسی که گربه و سگ داره نمیرم. اصلا . قبلا در مورد سگ زیاد حساس نبودم ولی چند دفعه رفتم خونه خاله شوهرم سگ دارن درو ک باز میکنی بوی تند ادرار انگار میاد.یه بارم پایه مبل خورد به پام دیدم خیسه ، سگش شاشیده بود 🤮🤮🤮

گربه شو که نمیاره توخونه من موی گربه ب لباساش چسبیده بلندددد وسفید وضخیمم هس موهای گربه اش باخودش م ...

اووق منم خیلی بدم‌میاد 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت