2777
2789
بگو از این موضوع ناراحتی ببین چی میگه احتمالا خودش ناراحت بشه نیاد دیگا

دوست نداشتم ناراحت شه واس همون نگفتم تجحمل کردم ولی الان دوماهه پیچوندمش نیاداینجا  تواین دوماه کلی موی گربه انداختم دور همین نیم ساعت پیش هم یدونه دیگه از رولباسم برداشتم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

خود پیامبر گربه داشتناگر باطل میشد قطعا چیزی مطرح میشد

این خزعبلات چیه!

پیامبر کجا گربه داشته

ایشون گربه نداشته، بلکه شخصی به نام ابوهریره بوده که کلی گربه داشته و ادعا میکرده که از صحابی پیامبر هست، درحالی که اصلا در اصل اسلام داشتن یا نداشتنش شک وجود داره

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر کنم منظورمو بد رسوندم اصلا گربشو نمیاره اینجا خودش ک میاد بعد که میره کلی مو هم به لباسامون چسبی ...

چطور کلی مو به پتو و بالشتا میچسبه؟؟؟ مگه می‌خوابه تو خونتون؟؟؟؟ فوقش توی پذیرایی نشسته که بعد رفتنش به جارو میکشید و مبلارو گردگیری میکردی.. 

والا مشکوکه اون همه مو اونم بعد دوماه

هروقت تماس گرفت بیاد خونتون بهونه بیار که خونه نیستی

من نمیدونم. چی بگم اگر من بودم واقعا علت ناراحتیم رو میگفتمولی چون احتمال میدی ناراحت بشه از این به ...

دفعه دیگ خواس بیاد بهش میگم شوهرم بدش میاد از موی گربه بااین رولا موی گربه رو از رولباسات بردار چمیدونم دیگ خودشون باید عقلشون بکشه اخه ادم همه چیو کنباید بگه

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

دفعه دیگ خواس بیاد بهش میگم شوهرم بدش میاد از موی گربه بااین رولا موی گربه رو از رولباسات بردار چمید ...

اره اینم خوبه 

خودشون مقید نیستن باعث زحمت بقیه میشن متاسفانه

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
بیشتر ببینید
چطور کلی مو به پتو و بالشتا میچسبه؟؟؟ مگه می‌خوابه تو خونتون؟؟؟؟ فوقش توی پذیرایی نشسته که بعد رفتنش ...

بخدا خودمم نمیفهمم مثلا میشینه رو مبل ما میشینیم رومبل میچسبه موهاش ب لباسای ما بعد باخودمون میبریم تو تخت  همون موهارو .. اه دیگ همه جا حس میکنم کثیفه

خیلی خوشحالم که هیچ دوستی و رفیقی ندارم که دردسر داشته باشم🙂

باور کن راحتی 

دوست ورفیق فقط مال بیرونه نه توخونه..

نمیدونم شاید مرجع تقلید شما متفاوته یا شایدم نظر خودتون اینه نظر مرجع من اینه و نظر شما هم محترم گاو ...

پس حالا که داستانشو خوندی سخت نگیر، من تهه هرچیو درنمیارم سطحی بهش نگاه میکنم  و رد میشم، 

اگه توعم دوست داری سخت بگیری، کسی که داره دین رو ب خودش آسون میکنه دو دل نکن، بذار تو این واویلای بی دینی دل زده نشیم امثال من، زود ناامید میشن 

والا شما ظاهرا داری مدعی میشی.کتاب و منبعی هم نوشتین؟

پاسخ: بر خلاف سگ و خوك كه نجس هستند، گربه پاك است حتي اگر با چيزي تماس داشته باشد ولو اينكه رطوبت هم باشد آن چيز پاك است. اما بايد دانست ادرار و مدفوع گربه و هر حيوان حرام گوشت كه خون جهنده دارد نجس است. در مردار گربه اجزاي داراي روح نجس هستند،ولي ساير اجزا مثل مو، نجس نيستند. لذا موي گربه در اين فرض هم نجس نمي باشد.

💢💢اما نسبت به نماز بايد توجه كرد كه لباس نماز گزار نبايد از اجزاي حيوان حرام گوشت باشد. چون گربه حيواني حرام گوشت است نماز خواندن با لباسي كه موي گربه در آن است، سبب باطل شدن نماز مي شود.💢💢

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

اره اینم خوبه خودشون مقید نیستن باعث زحمت بقیه میشن متاسفانه

ن نماز وروزه میگیره خودشم حالا یکی درمیون میگیره ولی خب 

این همونه؟؟؟

اره کلی دعوا کردم باش😂😂😂😂😂

هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بیشتر ببینید
آفرین منم اعتقادم اینه

منتها ما چون هواسرد بود زمستون بود خونه ما میومد ..

حتی ددسه شب اینجا تاحالا خوابیده چون شوهرم شیفت بوده

این خزعبلات چیه!پیامبر کجا گربه داشتهایشون گربه نداشته، بلکه شخصی به نام ابوهریره بوده که کلی گربه د ...

خزعبلات از شماست که با هرچیزی مشکل دارید میگید شک و با چیزی حال کنید میگید نه راسته 

تایید کرده حتی روایت از امام علی هم هست حالا شما میخوای بگی شکه بگو😂

هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بیشتر ببینید