2777
2789
عنوان

اولین دیت بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 54 پست
نه عزبزم بو نمیدادم رفتیم هایپر مارکت فروشگاه ابمیوه بخریمداشتم نگاه میکردم شامپو ها و اینا رو گفت چ ...

اون گفت اخه تو چرا خریدی؟

من یه کافه میریم بعد چند ساعت جر و بحث اون حساب میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من اولین دیت میریم بیرون حتی چیزی سفارش نمیدم که اگر بعدا اوکی نشدیم مدیونش نشم😂خرید هم کرده ب ...

منم  دوتا قرار آشنایی رفتم روم نشد چیزی بخورم 🤭😁

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

پس چیکار میکننن اولین دیت چی میگن

اولین دیت فقط برا اینه ببینه اصلا بهم‌میخورن یا نه اخلاق و عقایدشون و محک زدن خیلی چیزای دیگه برا تیغ زدن‌کخ نمیرن

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

کارتون درست نبوده من خودم موافق خرج کردن اقا هستم ولی نه تو اولین قرار

ایشونم یه تعارف زده اینکه شما سریع خرید کردید واقعا شان خودتونو پایین اوردید

اولین قرار فقط نهایت خرج باید یه قهوه یا چای باشه وگرنه بشدت بی لول و دنبال پول جلوه میکنید 

من از این رنج‌ها اگر چه این ساعت حاصلی ندارم،عاقبت به گنج‌ها خواهم رسیدن🌱🌈
پس جای چی هست چیا میگن چیکار میکنن میشه کامل توضیح بدی

بیشتر میبینن ظاهر طرف حرف زدنش چهرش به دلشون هست یانه

و سوال میپرسن همو بیشتر بشناسن 

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
بیشتر ببینید
چیا میپرسن مثلا

خب خانوادش شغلش نمیدونم هدف از دوستی و... 

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
بیشتر ببینید