2777
2789
همین الان سرچ کنیم یه عالمه حدیث و روایت میاد کبوتر و گوسفند و گربه و... که توصیه شده به نگهداشتنشون ...

مگه ما گفتیم نگه ندارین 

حکم نگه داشتن با حکم نماز یکیه؟

یه سرچ تو گوگل بکنید میاره

می دونی سخت تر از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

همه ی مراجع شیعه بلا استثناء گفتن که لباس نمازگزار نباید از مو و اجزای حیوان حرام گوشت باشه

بهتره گوگل سرچ کنی نظر سیستانی را هم بخونین

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت
فکر کنم منظورمو بد رسوندم اصلا گربشو نمیاره اینجا خودش ک میاد بعد که میره کلی مو هم به لباسامون چسبی ...

حق داره بیچاره. بگو نیا مو گربه داری

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
بهتره گوگل سرچ کنی نظر سیستانی را هم بخونین

خوندم 

گفته در حد یکی دو تار مو باطل نمی کنه ولی بیشتر باطل می کنه 

مرجع تقلید من سیستانی نیست

فکر کنم منظورمو بد رسوندم اصلا گربشو نمیاره اینجا خودش ک میاد بعد که میره کلی مو هم به لباسامون چسبی ...

بگو از این موضوع ناراحتی  ببین چی میگه احتمالا خودش ناراحت بشه نیاد دیگا

همتا اسم خـودمه♥
گربه شو که نمیاره توخونه من موی گربه ب لباساش چسبیده بلندددد وسفید وضخیمم هس موهای گربه اش باخودش م ...

میدونی عزیزم  بنداز گردن شوهرت بگو بدش میاد مو گربه تو خونمون پیدا شده..بیرون همو می‌بینیم.. ی چیز دیگه من‌یادمه قدیما میگفتن اگه موی گربه وارد بدن زن بشه عقیم میشه

خوندم گفته در حد یکی دو تار مو باطل نمی کنه ولی بیشتر باطل می کنه مرجع تقلید من سیستانی نیست

منظورم اینه که همه مراجع شیعه بلا استثنا نگفتن... 

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت
همه ی مراجع شیعه بلا استثناء گفتن که لباس نمازگزار نباید از مو و اجزای حیوان حرام گوشت باشه

منظور تار و پود لباس هست یا چرم حیوان حرام گوشت مثل خوک موی چسبیده هیجوقت جزعه لباس نیست، بعضیا احتیاط میکنند

بعد از خوندن داستان گاو بنی اسراییل این نتیجه گیری جالبه

دیگر نکاتی که با خواندن این داستان می توان متوجه آن شد این است که آدمی اگر که به خود سخت بگیرد خدای مهربان نیز به او سخت خواهد گرفت. در حقیقت اگر که قوم بنی اسرائیل این همه سوال نمی پرسیدند زودتر و با ذبح یک گاو (گاو بنی اسرائیل) می توانستند به قاتل برسند و لازم نبود آن همه پول هزینه کنند

میدونی عزیزم بنداز گردن شوهرت بگو بدش میاد مو گربه تو خونمون پیدا شده..بیرون همو می‌بینیم.. ی چیز د ...

من باردارم هستم 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

منظورم اینه که همه مراجع شیعه بلا استثنا نگفتن...

خب اونم گفته 2 تار مو یعنی 2 تا بشه 3 تا باطله!

در نهایت همونه...

من باردارم هستم

من نمیدونم. چی بگم 

اگر من بودم واقعا علت ناراحتیم رو میگفتم

ولی چون احتمال میدی ناراحت بشه از این به بعد رفته رفته قرارها رو کم کنید یا بیرون از خونه باشه 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
بیشتر ببینید
منظور تار و پود لباس هست یا چرم حیوان حرام گوشت مثل خوک موی چسبیده هیجوقت جزعه لباس نیست، بعضیا احتی ...

نمیدونم شاید مرجع تقلید شما متفاوته یا شایدم نظر خودتون اینه 

نظر مرجع من اینه و نظر شما هم محترم 

گاو زرد بنی اسرائیل رو هم 7 سالم بود خوندم!