2777
2789
خداییاز کدوم روایت گفتی اینو؟ 😂 دوستت دارم قشنگ

چرا باید روایتایی که هست بگیم دروغن؟ و توش شک هست بالاخره روایت از امام علی بوده 

هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بیشتر ببینید
چرا باید روایتایی که هست بگیم دروغن؟ و توش شک هست بالاخره روایت از امام علی بوده

من قصد جسارت ندارم گلم 

اما خودم چون مطالعه دارم میگم

اگر هست بذار برام جالبه

چون مم تو این سالها ندیدم

موی گربه رو لباس نماز گزار نباید باشه 

پیغمبر ترک اولی هم نمیکردن

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب عزیم همونم خطر داره..ماه‌های اول انگار میگن‌سقط میشه..با اینحال مواظب باش

همینو بهونه کن بگو میگن برا بارداری و بچه خیلی بده خیلی می‌ترسیم از این موضوع..بیرون همو می‌بینیم بعد اصن یواش یواش کنسلش کن 

کی گفته موی گربه نماز و باطل می‌کنه توی ترکیه و چندتا کشور دیدم فیلمشو ک قشنگ گربه ها آزادن توی مسجد رفت و آمدشون 

آگ واسه نمازه نگران نباش گربه هم موجودیه ک خدا خودش خلق کرده آفریده خود خداست

دوست نداشتم ناراحت شه واس همون نگفتم تجحمل کردم ولی الان دوماهه پیچوندمش نیاداینجا تواین دوماه کلی ...

والا من خودم گربه دارم اینقدر مو جمع نمیکنم ک تو میکنی

مگ چقدر چسبیده بوده ب لباس دوستت ک چسبیده ب مبلت و بعد دوماه رسیده ب لباست 

موی گربه بسیااااار بسیاررر نازکه از مو سر و بدن انسان هم نازک تره

مثل کرک میمونه

ضخیم نیست 

مطمئنی موی گربس؟؟

در کل هم وقتی دوست نداری مستقیم بش بگو 

هیچی بهتر از رو راستی نیست

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا من خودم گربه دارم اینقدر مو جمع نمیکنم ک تو میکنیمگ چقدر چسبیده بوده ب لباس دوستت ک چسبیده ب مب ...

گربش پرشینه موهای بلنددد ضخیم  من خودمم بیزار شدم ازگربه توخونه ازوقتی اینو دیدم اخه چون امکان نداره انقدر ریزش مو که 

مگه اینکه مریض باشهنه؟

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

گربش پرشینه موهای بلنددد ضخیم من خودمم بیزار شدم ازگربه توخونه ازوقتی اینو دیدم اخه چون امکان نداره ...

مال منم پرشینه

ولی موهاش بلند و نازکه مثل کرک

شاید مریضه و تغذیش خوب نیست ک موهاش اینقدر میریزه

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مال منم پرشینهولی موهاش بلند و نازکه مثل کرکشاید مریضه و تغذیش خوب نیست ک موهاش اینقدر میریزه

فعلا ک پیچوندم نیاد خونم دوستم 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃