2777
2789
عنوان

حس و حالتون موقعی ک بچه دوم باردار شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 41 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پسر دومم وقتی دنیا اومد که پسر بزرگم 4سال و 3ماهش بود. اوایل سخته. بزرگه میخواد شیطنت کنه. کوچیکه نی ...

چطور پسر دار شدین چیکارا کردین

✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇

مامانم میگه وقتی آبجیت به دنیا اومد تا 2 سال شبا گریه میکرد میگف پدرمون رو در آورد (میگف بعد ی مدت فهمیدم مشکل گریه ابجیت بخاطر کم توجهی هس میگف چون اون موقع فقط بع بچه های خاله هام توجه میکردم و خیلی پشیمونم از این کارم) ولی گف وقتی تو به دنیا اومدی انگار اومده بودم وقت استراحت😅😅میگف شیرت رو میخوردی ی دو ساعت میخوابیدی بعدش فقط ساکت میشنستی اطرافت رو نگاه میکردی

قدمش خیر باشه❤

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

از بارداریت لذت ببر من چی بگم بچم ۷ماهه بود باردار شدم شیاف استفاده کردم سقط نشد الان تو ۶ماه هستم و ...

آخی عزیزم چه سخت خدا توان بده

دوستان به پیج اینستاگرام سربزنید shikro_scarf@🌹😘