2777
2789
عنوان

به خواهرم گفتم دخترِ بی لیاقتشو بده به شوهرش 😏 نمک نشناسه عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 35 پست
آروم باش گلماینا بچه ان اصلا نمیدونن چیو باید بگن چیو نباید بگن من خودم آموزگارم بچه ها نادانسته همه ...

۸ ساله زیادم بچه نیس ک ندونه بگه

من خودم دخترم به باباش اینا رفته خبرچینه متاسفانه

چند باز نزدیک بود منو خواهرمو دعوا بندازه با حرفاش بعدشم هر هر میخنده

من خودم اینجور نبودم بارها هم بش گقتم ولی ذاتو نمیشه عوص کرد

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی

همه بچه ها بیشتر از سنشون نمیفهمن اون بچست میفهمید بچه عقلش اونقدری نیست که عاقلانه و بالغانه رفتار کنه

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت/که گناه دگران برتو نخواهند نوشت*** من اگر نیکم اگر بد تو برو خودرا باش/هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت (حافظ)

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منم از بچه فضول بدم میاد

ولی بچه هست بچهههههه

فقط ۸ سالشه چرا میگی نمک به حروم🤦🏼‍♀️ 

کاری به زندگی خواهرت و طلاق گرفتنش ندارم

این بچه اندازه کافی سوخته تو دعواها شماها دیگه بهش برچسب نزنین گناه داره بخدا😔

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
چرا نمیفهمه؟بچه ی هشت ساله اونقدری میفهمه که حداقل تو کار بزرگترا دخالت نکنه فضولی توشون ارثیه عزیزم ...

من توي يه سريالي ديدم كه واقعا يك بچه اين سني تا چه حد ميتونه خطرناك باشه

حتي خودش رو با اتو داغ ميزاشت ميگفت نامادريم كرده نامادري رو انداختن زندان

منتهي با تمام اينها يادت باشه فقط ٨ سالشه! هر چي كه هست نتيجه ٨ سال زندگي توي اون خونه پر تنشه! روح و روان اون بچه آسيب ديده! شوهرخواهرت به هر حال حيوونه و دخترشم نگه يك انگ ديگه ميچسبونه!

ولي اينكه به خواهرت توصيه ميكني جدا شه درسته، منم اگر حمايت خواهرم نبود شايد جرات نميكردم جدا شم

شاید بچه احساس ترس کرده اسم طلاق اومده خواسته مامانشو پیش خودش نگهداره اینو گفته

نه بابا 

پارسال خرداد ماه بود خواهرم دعوا کرد اومد خونمون دخترش اسمی ازش نمی‌آورد اصلأ نمیدونست مادر چیه 

به والله خواهرم چیزی براش کم نذاشته همیشه اولویتش دخترش بوده ولی ذاتأ گربه صفته 

خواهر شوهر هاش مسخرش میکردن میگفتن گربه بزرگ میکردی بهتر از این بچه بود 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
بیشتر ببینید

عزیزم همه بچه ها هوش و فهم یکسان ندارند ..شاید شما هوش بالایی داشتید . من خودم کوچیک بودم خیلی فهمم بالا بود اما بچه م اینطور نیست ..بچه ها معمولا تو این سن خیال پردازی می کنند .‌بعضی بچه ها هم تحت تاثیر  والد بد و برای جلب توجه ش هر کاری می کنند 

بچه ۸ ساله چی میدونه که این چیزا رو نصبت میدی بهش!!!!!

بچه ۸ساله را چی فرض کردی بدترازاینم هست مگه چندوقت پیش دختر۱۱ساله از شمال فرار کرد رفت پیش دوست پسرش بعضی بچه ها بلدن دروغ بگن یک حسی دارن ازمادرشون بدشون میاد و میخان پیش باباشون عزیز باشن

بچه ۸ساله را چی فرض کردی بدترازاینم هست مگه چندوقت پیش دختر۱۱ساله از شمال فرار کرد رفت پیش دوست پسرش ...

هرچی باشه فقط ی بچس از نادونیشه همین !! خانوادش باید حواسش باشه دوست باشه باهاشون که این چیزا پیش نیاد

۸ ساله زیادم بچه نیس ک ندونه بگهمن خودم دخترم به باباش اینا رفته خبرچینه متاسفانهچند باز نزدیک بود م ...

بستگی داره به بچه یکی میبنی تا کلاس پنجم ششم هم خیلی نمیتونه درک کنه چی بگه چی نگه

هرچند همین نینی سایت ببین زنای بالغ هم خیلی وقتا نمیدونن چیو کجا بگن چیو نگن

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
بیشتر ببینید
بچه۸ سالشه چی میفهمه چیو باید بگه چیو نباید بگه

اگه نمیفهمید هیچی نمی گفت چه ربط داره دقت میکنه به حرف بزرگترها که بخاد خبر چینی کنه دختر برادرمنم۸سالشه دوبار فهمیدم حرفای ماهم که غیبت نبوده اصلا ربطی به ان ومامانش نداشته رارا گذاشته کف دست مامانش 

ماهم دیگه حواسمون راجمع کردیم 

عزیزم همه بچه ها هوش و فهم یکسان ندارند ..شاید شما هوش بالایی داشتید . من خودم کوچیک بودم خیلی فهمم ...

فقط کافیه یه چیز از خواهرم ببینه 

مثلاً فکر کن پسرخالم خواهرمو تو خیابون میبینه باهاش سلام علیک می‌کنه بعد به دخترشم میگه که اون آقا پسرخالم بود 

دخترش میره به پدرش میگه مامان تو خیابون با یه آقایی حرف میزد 

تازگیا ۹۹ درصد دعوا های خواهرم سر دخترشه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
بیشتر ببینید
توقع نداشته باش بچه از پدرش بدش بیاد لطفا بچه رو اذیت نکنید گناه داره

چه ربطی داشت عزیزم ؟

الان من یه چیز دیگه گفتم 

بیشتر ببینید
فقط کافیه یه چیز از خواهرم ببینه مثلاً فکر کن پسرخالم خواهرمو تو خیابون میبینه باهاش سلام علیک می‌کن ...

همه دعواهاشون سر دخترشه؟

دخترش خیلی ب پدرش علاقه نداره؟بعضی بچه ها حسودن دوست دارن پدرشون فقط ب خودشون توجه کنه 

خواهرت دوباره بره مشاور