2777
2789

من قبلن یه کار زیبایی ناموفق اانجام داده بودم ک شکر خدا حل شد بعد تو یه پیج کامنت گذاشته بودم همیشه دخترا میان راهنمایی میگیرن اینقد هم آخرش ازم تشکر میکنن که راهنمایی می‌کنیو تو زندگی عادی هم همیشه به همه دلداری میدم شنوده خوبی هستم یجوری گاهی ازم تعریف و تشکر می‌کنن خجالت میکشم .و از طرفی خوشحال میشم باعث آرامش کسی شدم کلی هم دوست مجازی دارم .حالا مشاورم میگه این چرخه رو باید قطع کنی کار درستی نیست خب مشاور هم آدم معمولی هست آخه چرا باید کار من بد باشه .میخوام بدون لج و با آرامش بهم نظر بدین شما چون منو نمی‌شناسین راحت حرف زدم 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یه روز خسته میشی

در حد تعادل این کارو بکن ولی قطع نکن 

منم مثل شما بودم انقد نشستم پای درد و دل بقیه حرف زدم کمک کردم چه مجازی چ واقعیت اخرش دیدم از همه بی ارزش ترم از همه تنها ترم

خودم تا مرز خودکشی رفتم نزدیک ترین دوستم که بهش تعریف کرد با خنده و شوخی گذشت به هیج جاشم نگرفت اصن

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید..حال ندارم ولم کنننن شبیه عکس پروفایلممم.

عزیزم کارت بد نیست

احتمالا مشاوره برای این بهت گفته قطع کن چون اول از همه ازت انرژی زیادی میگیره و دوم اینکه همش فکرت مشعوله ک برم جواب فلانی رو بدم یا برم راهنمایی کنم و ... زیاد وقت و انرژی برای خودت نمیمونه انگار بخاطر این بهت گفته عزیزم

هر چیزی ب اندازه‌ش خوبه عزیزم اگرم خواستی ب گفته مشاورت کلا قطع کن

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇

یه روز خسته میشیدر حد تعادل این کارو بکن ولی قطع نکن منم مثل شما بودم انقد نشستم پای درد و دل بقیه ح ...

منم تا حد خودکشی دوماه پیش رفتم دقیق می‌دونم چی میگی الانم افسرده هستم ولی سعی میکنم بازندگی مبارزه کنم 

عزیزم کارت بد نیستاحتمالا مشاوره برای این بهت گفته قطع کن چون اول از همه ازت انرژی زیادی میگیره و دو ...

اره درست گفتی من فکر میکنم برم جواب فلانی رو بدم پس باید قطع کنم یه تایمی رو اسمشون نرم 

خب همینش خیلی بده مغز شما تشخیص نمیده این درد دله و واسه بقیه س حس میکنه واسه خودت اتفاق افتاده و تا ...

دوس دارم حالم خوب باشه ذهنم توان ندارع ولی انگار برام یسری چیزا عادت شده ولی انگار باید ترک کنم تلاش کنم شاید موفق شدم 

اره درست گفتی من فکر میکنم برم جواب فلانی رو بدم پس باید قطع کنم یه تایمی رو اسمشون نرم

اره عزیزم بهترین کاره.. مخصوصا ک جواب کامنتت ب یکی از دوستان رو دیدم.. اینکه خودتو جاشون میزاری خیلی بده تموم انرژی و تاثیر بدش برای تو میشه دور از جونت.. ب فکر خودت هم باش گلم

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇

اره عزیزم بهترین کاره.. مخصوصا ک جواب کامنتت ب یکی از دوستان رو دیدم.. اینکه خودتو جاشون میزاری خیلی ...

باشه عزیزم ممنونم از نظرت 🙏

منم تا حد خودکشی دوماه پیش رفتم دقیق می‌دونم چی میگی الانم افسرده هستم ولی سعی میکنم بازندگی مبارزه ...

آدمای مهربون و ساده تو زندگیشون بازندن 

به امام حسین خدا شاهده فامیلای ما آدمای دو رو و زیر آب زنی هستن یعنی کلا در ظاهر دوستن ولی همیشه در حال خراب کردن هم دیگن ولی همین دو رو ها انقد ارزش دارن انقد ارزش دارن خدا میدونه

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید..حال ندارم ولم کنننن شبیه عکس پروفایلممم.