2777
2789

دوستان خواهش میکنم قضاوت نکنید شما جای ما نیستید که بدونید چیا میکشیم 

خواهرم ده ساله ازدواج کرده یه دختر ۸ ساله داره ، شوهرش بعد از ازدواج تازه اون روی خودشو نشون داد که چه حیوونیه ، الان خواهرم فقط بخاطر دخترش داره تحمل میکنه میگه نمیخوام بچه طلاق بشه ، چند روز پیش شوهرش از خونه انداختش بیرون ولی خواهرم دوباره با پای خودش برگشت گفت دخترم گناهی نداره ، حالا امروز زنگ زده به مامانم میگه رابطمو با شوهرم درست کردم فقط بخاطر دخترم تا شاهد دعوا نباشه ، نگو شوهرِ خواهرشوهرش به خواهرم زنگ زده راجع به مهریه و نفقه و حضانت داشته حرف میزده ، دخترش رفته به پدرش گفته مامانم داشت با محمد حرف میزد ، محمد اسم همون آقاست ولی خواهرم با پیشوند آقا صداش می‌کنه ، خواهرم میگه من راستشو گفتم گفتم که فلانی زنگ زده بود ولی بازم شوهرش رفته تو قیافه و باور نکرده فکر میکنه خواهرم داره بهش خیانت میکنه ، اولین بارش نیست خیییییلی بچه ی فضول و دروغگو و گربه صفتیه ، بهش میگم عمرتو صرف اونا نکن اونا ذاتأ اونجوری هستن طلاقتو بگیر ولی مونده تو دوراهی ، گفتم ذات عوض نمیشه الان اونجوری میگه فردا مثلاً مامور آبی چیزی اومد می‌ره میگه یه نفر اومده بود خونه اون موقع بیا ثابت کن که مأمور آب بوده ، خیییییلی اعصابم خورده خیییییلی ، متنفرم از بچه ی فضول و نمک به حروم 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
بیشتر ببینید

بچه۸ سالشه چی میفهمه چیو باید بگه چیو نباید بگه

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت/که گناه دگران برتو نخواهند نوشت*** من اگر نیکم اگر بد تو برو خودرا باش/هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت (حافظ)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بچه۸ سالشه چی میفهمه چیو باید بگه چیو نباید بگه

چرا نمیفهمه؟

بچه ی هشت ساله اونقدری میفهمه که حداقل تو کار بزرگترا دخالت نکنه 

فضولی توشون ارثیه عزیزم پدرشم همونجوریه داریم میبینیم دیگه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
بیشتر ببینید

ببین فیلم شکاف فکر کنم اسمشه با بازی هانیه توسلی و محمدرضا فروتن رو‌نگاه کن ببین با خیال پردازی ی بچه که عمدی هم نیست چه میکنه فقط با یه جمله  شاید بچه ی خواهرتم اینجوریه 

بهتره برن پیش مشاور

دوبار برده 

مشاور گفته با تشویقی گرفتن بهش بگو نباید یه سری چیزا رو بگه 

ولی فایده نداره چون پدرشم همونجوریه 

بیشتر ببینید
ما که متوجه بودیم هر چی مامانمون میگفت نمیرفتیم به پدرم بگیم و بچه ها خواهرم هم همینطور نمیرن بگن با ...

من خودمم بارها از مامانم پرسیدم گفتم ما فضول بودیم ؟

گفت خدایی نه اصلأ براتون مهم نبود من چیکار میکردم کجا میرفتم 

بیشتر ببینید

آروم باش گلم

اینا بچه ان اصلا نمیدونن چیو باید بگن چیو نباید بگن من خودم آموزگارم بچه ها نادانسته همه چیو خانواده اشونو میان میگن یه بار بحث این بود که شده ببینید خودتون یا بزرگترا از کرده اشون پشیمون بشن یا بگن برمیگشتیم به گذشته این کارو نمیکردیم یکیشون گفت آره مامانم میگه کاش ازدواج نمیکردم تازه کلاس ششم بود😕 اگه عقلشون میکشید خیلی جیزا رو نمیگفتن ما باید یادشون بدیم

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
بیشتر ببینید

من خودم تو مدرسه ای بودم که مامانمم معلم بود بعد یکی از معلما پسرش جدا شده بود پشت سرش بقیه گفته بودن که عروسش از اولم نمیخواسته و برای مهریه زنش شده یوده مامان منم داصت به بابام میگفت منم شنیدم رفتم تو مدرسه گفتم نگم براتون چه آبرو ریزی شد 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️کلاس پنجم بودم😕

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
بیشتر ببینید

من هیچوقتتت نمیتونم ی بچه رو مقصر بدونم

بچه ای ک بدنیا میاد خیلی پاکه و همه این ویژگی‌ها یا ارثی بهش میرسه یا از محیطش میگیره

قطعا بخاطر این رفتاراش تشویق شده یا انقد محیطش ناامن بوده ک رو ب این حرفا اورده یا اینچیزا رو دیده و تقلید میکنه یاهم ژنشه

ی بچه۸ساله خیلی کوچیکتراز چیزیه ک مقصر باشه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
بیشتر ببینید