2777
2789
عنوان

بانک ها باعث شدن هجوم برای خرید طلا بشه و ماشین

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 59 پست
همه ی بانکها معدل حساب یا ضامن میخوانبا یک پشتوانه ای باید بتونن وام بدن یا نه. بانک رسالت از همه جا ...

بانک رسالت خودش سخته شرایطش ببین دیگه چه خبره در مقابل بقیه شده اسمش راحت واقعا تف تف تف

باطن زندگیم خودمو کشته ظاهرش بقیه رو 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره خب دیگه لیشتر از این باید معدب حسابت خوب باشه تا یه اعتبار داشته باشی بهت اون پولو بدن

حاجی میفهمی چی میگی؟! پنج میلیارد حسابم باشه وام پونصد تومنی برا چیمه؟!

چجوری؟

اول اعتبار سنجی میکنی بهت میگه شما مجازی چقدر برداری

بعدا یا خودت باید امتیاز داشته باشی یا باید بخری

من خریدم

وقتی امتیاز خریدی سفته الکترونیک میخری و کاراشو میکنی ضامنم ی نفر ک اعتبار سنجی کرده تایید شده کافی هست 

اونم کد داخل گوشیش میزنه و تموم

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لوتوس چیه هر صندوقی ک نروباید بری معتبر ها مثل علی اکبری و امام حسین و ....

ای جان لوتوس برای پارسیانه تو خود بانک قربونت اون اجق وجقا نمیریم

خب دومیلیارد رو باید حداقل ۶ مهه بخابونه بحساب مثلا طرح شایان بانک ملت با این‌شرایط بهش میدنولی خب ا ...

زور نداره حماقته

داری سانسور میکنی ما امروز پرسیدیم تینطوری نبودش چه اصراری داری بگی حرفت راسته واخ

امثال شما فقط بلدین بدبخت باشین و بگین نمیشه و برای دیگران ایه یاس بخونید 

چیزی ک شدنی هست و همه دارن میگیرن نه لازم کارمند باشی نه بازاری رفقط باید شاغل باشی 

دیگه ام ریپلی نکن بشین خونه شاید از اسمون برات وام رسید

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه کارمندی وام رسالت رو میتونی خیلی سریع و بدون سود و شرط بگیری...من زدم 400 تومن یه هفته ای دادن ب ...

الان ۴۰۰ تومن رو شما چند درصد سود میگیره و چند تومن میدین؟

نلایک!خدایا شکرت بالخره اون کاری که عاشقش بودم رو بدست اوردم🙏🌸🙏

امثال شما فقط بلدین بدبخت باشین و بگین نمیشه و برای دیگران ایه یاس بخونید چیزی ک شدنی هست و همه دارن ...

بدبخت جد و ابادته ما هردو کارمند دولتیم اتفاقا. امثال شمام فقط دروغ بلدین که از بدبختیتونه