2777
2789
عنوان

بانک ها باعث شدن هجوم برای خرید طلا بشه و ماشین

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 59 پست
بدبخت جد و ابادته ما هردو کارمند دولتیم اتفاقا. امثال شمام فقط دروغ بلدین که از بدبختیتونه

حساب مهربانی باز کن چهار درصده‌وامش ۱۰۰ ملیون بزاری تو دوماه پنجاه میده هر وقت درخاست بدی همون ساعت میریزن حسابت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حساب مهربانی باز کن چهار درصده‌وامش ۱۰۰ ملیون بزاری تو دوماه پنجاه میده هر وقت درخاست بدی همون ساعت ...

دوستم پونصد میخواد 

باطن زندگیم خودمو کشته ظاهرش بقیه رو 

شما چقدر امتیاز خریدی برای چقدر وام؟

من 100 ملیون از کافی نت خریدم برای وام 10 ماهه

بخوای طولانی تر بشه امتیاز بیشتری باید بخری 

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه کارمندی وام رسالت رو میتونی خیلی سریع و بدون سود و شرط بگیری...من زدم 400 تومن یه هفته ای دادن ب ...

دقیقا آبجی منم کارمنده و همش بانک رسالت راحت وام میگیره کلی طلا خرید مجردیش 

بعدم جهازشو خودش خرید بدون ریالی خانوادم کمکش کنه پدرم فوت شدن وقتی آبجیم عقد بود 

شرایطش رو میگی؟پول بزارم؟

عزیز من درست و دقیق نمیدونم بری حضوری بهتر گوگل هم یه چیزی نوشته ولی مهر ایران دقیق معلوم نیست. 

ما همیشه معدل حساب وام میگیریم. 1 بار رسالت وام گرفتیم برای ضامن خیلی اذیت شدیم اگه دور و برت کارمند زیاد هست که ضامن بشن اوکی هست. رو این هم که قسط وام دیر پرداخت بشه خیلی حساسن ولی مهر ایران 2 قسط را چیزی نمیگه. سود مهر ایران یه کم بیش تر مثلا 100 تومن وام را 2 تومن سودش بیش تر میشه تا رسالت 

اگه کارمندی وام رسالت رو میتونی خیلی سریع و بدون سود و شرط بگیری...من زدم 400 تومن یه هفته ای دادن ب ...

عزیزم گردش حساب داشتید؟برای صدتومن وام میدونید چندمدت بابد صدتومن بخوابونیم؟

لطفا لایک نکنید.دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

دقیقا آبجی منم کارمنده و همش بانک رسالت راحت وام میگیره کلی طلا خرید مجردیش بعدم جهازشو خودش خرید بد ...

ما امروز و امسال رفتیم شرایط ت خ می بود 

باطن زندگیم خودمو کشته ظاهرش بقیه رو 

ما امروز و امسال رفتیم شرایط ت خ می بود

بانکا که اسیرت میکنن ما هم ۱۵ ساله ازدواج کردیم آقام جز وام ازدواج درخواست هیچ وامی نداد گردش حسابامونم عالی بود رفتیم چند جا تا گفتیم وام قبول کردن وحتی گفتن تا ۲   ۳ میلیارد هم بهتون میدیم یک سال مارو دور سر چرخوندن آخرم رسوندن به یه تومن والانم ایقد به ضامنا گیر دادن تا عید شد همونم ندادن گفتن دو ماه بعد عید 

بعد خودمون هم پول بزاریم تو رسالت بمونه امتیاز جمع میکنیم؟ من یه بار خواستم رسالت حساب باز کنم موفق ...

اره خودتم بزاری امتیاز جمع میشه 

بخصوص شغل آزاد ها ک کارت خوان دارن...

برو کافی نت برات حساب باز کنه شرایطش هم بگه دقیق برات

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعد خودمون هم پول بزاریم تو رسالت بمونه امتیاز جمع میکنیم؟ من یه بار خواستم رسالت حساب باز کنم موفق ...

یه خوبی دیگه هم داره ک سود نداره عین بقیه بانک ها ...

فقط یک و دویست اولش گرفت و پول سفته ها ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40