2777
2789
عنوان

بانک ها باعث شدن هجوم برای خرید طلا بشه و ماشین

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 59 پست
اگه کارمندی وام رسالت رو میتونی خیلی سریع و بدون سود و شرط بگیری...من زدم 400 تومن یه هفته ای دادن ب ...

اگه حقوق۷تومن باشه چقدر میدن؟

واسه۴۰۰تومن معدل حسابت چقدر بود؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه کارمندی وام رسالت رو میتونی خیلی سریع و بدون سود و شرط بگیری...من زدم 400 تومن یه هفته ای دادن ب ...

دوست منم این شرایطوداره اصلا اینطور نبود که میگی بانک رفتیم امروز

باطن زندگیم خودمو کشته ظاهرش بقیه رو 

چند درصد سود؟

قسط هاش چند تومنه؟

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.
خب اره دیگه مفتی ک نمیدنیا گردش حساب یا خوابوندن‌ پول + ضامنتا بوده همین بودهو اینک اسی حتما سر ب صن ...

اصلا صندوق لوتوس پارسیان رو پرسیدیمو ملت رو جالب نبود

سلام 

میشه یکم درمورد وامی ک گرفتین توضیح بدین

اینکه چن درصد هست و بازپرداختش چنسال؟

اقساط چقدره

آی ام کاربر قدیمی (سال۹۲)  
اره خب دیگه لیشتر از این باید معدب حسابت خوب باشه تا یه اعتبار داشته باشی بهت اون پولو بدن

والا این دوست من دو میلیارد داره و شصت تومن درامد ماهانه نمیدونم چرا نتونست یه وام پونصدی بگیره

من خودم همیشه میگیرم اخرین بارم بهمن گرفتم

داری سانسور میکنی ما امروز پرسیدیم تینطوری نبودش چه اصراری داری بگی حرفت راسته واخ

ی سوال از بانک ملی هم بکنین.‌طرح مهربانی. همسرم حسابدار شرکته و وام زیاد می گیرن. میگه فعلا بهترین و ...

مرسی اره اینو نرفتیم

والا این دوست من دو میلیارد داره و شصت تومن درامد ماهانه نمیدونم چرا نتونست یه وام پونصدی بگیره

خب دومیلیارد رو باید حداقل ۶ مهه بخابونه بحساب 

مثلا طرح شایان بانک ملت با این‌شرایط بهش میدن

ولی خب اون ۶ ماه یکم زور داره