2777
2789
عنوان

خیلی ضروری برای عید فطر امشب فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 29 پست
سلام عزیزم چقدر خوبه وقتی این چیزها را می آرین با سند باشد که اطمینان بخشی مناسبی هم داشته باشد.

اره

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

مرسی از تگت عزیزم حیف عذر شرعی داشتم

اخ خوب سال بعد اجی

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با اجازه استاتر 

دوستای عزیزم ختم چهل هزار صلوات داریم در ایتا 

برای شرکت به تاپیک آخرم سر بزنید  انشالله حاجت روا بشید 💚

و یا لینک زیر رو باز کنید

eitaa.com/joinchat/1629947006Cdd8fdf10e3
اخ خوب سال بعد اجی

سلام عزیزم خوبی عید نوروز و فطر مبارک باشه 

کاش تاپیک رو زودتر می دیدم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
بیشتر ببینید
سلام عزیزم خوبی عید نوروز و فطر مبارک باشه کاش تاپیک رو زودتر می دیدم

سلام عزیزم خوبی ببخشید 💔🥺سال بعد جبران کن انشاالله

سلام عزیزم خوبی ببخشید 💔🥺سال بعد جبران کن انشاالله

خوبم به خوبیت دورت بگردم 

خواهش میکنم معذرت خواهی واسه چی 

قسمت نبوده 

الهی آمین 

نماز عید هم نرفتم خیلی ناراحتم 🤕

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
بیشتر ببینید
خوبم به خوبیت دورت بگردم خواهش میکنم معذرت خواهی واسه چی قسمت نبوده الهی آمین نماز عید هم نرفتم خیلی ...

وای عزیزم عیدت مبارک 

خونه خوندی؟ 

وای عزیزم عیدت مبارک خونه خوندی؟

ممنونم 

نه، میگن جماعت توی فضای باز باید بخونیم 

بیشتر ببینید
ممنونم نه، میگن جماعت توی فضای باز باید بخونیم

عا نمیدونستم آنقدر مهمه

سلام عزیزدلم اره خوبم مرسی 🥺🥺🥺💚⁦عید تو هم مبارک قشنگم تو خوبی؟

خوبم عزیزم شکر خدا، ممنونم که یادم میکنی خیلی ارزشمنده دوست گلمی💚🌷

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید
خوبم عزیزم شکر خدا، ممنونم که یادم میکنی خیلی ارزشمنده دوست گلمی💚🌷

فدات بشم اجی من هرچی لطفتو جبران کنم کمه بلاخره نجاتم دادی از روزای بد 

فدات بشم اجی من هرچی لطفتو جبران کنم کمه بلاخره نجاتم دادی از روزای بد

عزیزم لطفا دیگه هیچ وقت این حرفو نزن

خدا نجاتت داد، امام حسین(ع) شدن کشتی نجاتت من چیکاره هستم

خدارو هزار مرتبه شکر، دعام کن همیشه لطفا خواهرجان💚

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید
عزیزم لطفا دیگه هیچ وقت این حرفو نزنخدا نجاتت داد، امام حسین(ع) شدن کشتی نجاتت من چیکاره هستمخدارو ه ...

چشم اجی جونم. 🥺⁦❤️⁩حتمااا 

اره امام حسین نجاتم داد کاش یکبار دیگه هم نجاتم بدن

چشم اجی جونم. 🥺⁦❤️⁩حتمااا اره امام حسین نجاتم داد کاش یکبار دیگه هم نجاتم بدن

همیشه و همیشه نجات میدن خواهر

تسلیم خواست و اراده خدا شو و راضی شو به رضاش

یه رضایت از ته قلب، یه اعتماد بی چون و چرا

از امام حسین(ع) بخواه نجاتت بدن اما اونطور که خدا راضیه

بیشتر ببینید
همیشه و همیشه نجات میدن خواهرتسلیم خواست و اراده خدا شو و راضی شو به رضاشیه رضایت از ته قلب، یه اعتم ...

خوب اگه ندادن چی