2777
2789
عنوان

نقد سریال ستایش ( نقد چهارم)

135 بازدید | 7 پست

رضایت بزرگ ترها برای ازدواج آری  یا نه؟؟؟؟

خودش تقریبا بدون رضایت والدین اش ازدواج کرد

جوری که حاضر شد قید اونا را بزنه 

مادرش هم وزززه خانم برای ازدواج با پدر ستایش قید خانواده اش را زده بود.

حالا برای دخترش که تمام شئونات را هم رعایت کرد و مثل خودش با خواستگارش قائنمکی اینور اونور نرفته و فتنه درست نکرده  افتاده دنبال رضایت از جد دخترش

خودش خیلی شیک چهار تا بزرگ تر را به کتفش حساب کرد و افتاد دنیال طاهر

حداقل می تونست رضایت بده اون مجلس فرمالیته برگزار بشه

یادش رفته خودش چجوری برای طاهر  بال بال می زد و دیرش می شد

نگید برو پایتخت ببین این قدیمی است ما فقط ای فیلم داریم و امروز هم مجبور بودم خونه بمونم

نگید فیلمه  ها   خودم می دونم

باحال گفتی😂

والا دختره پررو اینهمه سال با مدارک جعلی زندگی کرده یهو یاد شئونات اسلامی و شرع شده. اره ارواح عمت تو که نمیدونستی

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پدر و مادر ستایش عقد بودن بعد فرار کردن

برای عقد ستایش هم پدرش رفت امضا زد 

ستایش هم برای دختر دنبال رضایت نبود دنبال همون امضا بود ک شرعا عقدش درست باشه چون بدون امضای پدر یا پدربزرگ ازدواج دخترا باطله مگر اینک دادگاه نامه بده ک اونم نازگل کلا اسم و فامیلش فرق میکرد 

از نظر شرعی باید اجازه بگیرن تا عقد درست باشه 

در کل سریال ستایش پارت سومش جالب تره 

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥گل 🌹 در بر و می 🥂 در کف و معشوق 💍❤به کام است🎊سلطان جهانم 👑به چنین روز 🌄 غلام است❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید

برا عقد باید امضا کنن براش، خودشم،باباش براش امضا کرد تا عقدش جاری بشه

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌