2777
2789

اولاش آره 

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوایلش ک تهوع داشتم خودش نمیزاشت دست بزنم الان ک بهتر شدم خودم بلند میشم چون بالاخره تو خونه خودمم باید بشورم فرقی نداره

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی باید سکوت کرد تا اصالت بجای تو حرف بزند...

اگه میتونستم اره توی بارداری اول میتونستم بارداری دومم اوایل میتونستم ولی بعدش کم کم درد داشتم و از اواسط اصلا دردم بی نهایت زیاد بود و نمیشستم

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

تا چند ماه اول؟

تا ۴ ۵ ماه میشستم 

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

بیشتر ببینید

نه شرایطم خاص بود اگه میخواستمم خودشون اجازه نمیدادن 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

بیشتر ببینید
منم حال عمومیم خیلی خوبه و میشورم مشکلی ندارم

اگه حالت خوبه اشکالی نداره اتفاقا هرچی تحرک باشه بهتره

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی باید سکوت کرد تا اصالت بجای تو حرف بزند...

با اجازه استاتر 

دوستای عزیزم ختم چهل هزار صلوات داریم در ایتا 

برای شرکت به تاپیک آخرم سر بزنید  انشالله حاجت روا بشید 💚

و یا لینک زیر رو باز کنید

eitaa.com/joinchat/1629947006Cdd8fdf10e3

نه..در طول دو بارداری هروقت رفتم خونشون پشتی میاورد ک دراز بکش...هرچی میگفتم نشسته راحتم میگفت ما ناراحتیم دراز بکش..جلو ی عالمه ادم منو دراز کش میکردن

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
بیشتر ببینید