2777
2789

شوهرم اوضاع خوبی نداره . از اول مشکل های مالی رفتاری اخلاقی و ... داشت . الانم ۶ ماهه بیکاره و درامدی نداره. هیچ پس اندازی نداره . خودم کار میکنم . حتی وقتی من نیستم نمیتونه بچه رو رسیدگی کنه میگه کمر درد داره و نمیتونه بچه رو بشوره . حتی صبحونه بچه رو میپزم اول صبح بعد میرم سرکار. ولی میگه نمیتونه صبحونه شو هم بده. دیشب رفتم بیرون گوشت و وسیله بخرم .بچه رو هم اول خوابوندم . نیم ساعت بود بیرون بودم تازه رسیدم قصابی .شوهرم زنگ زد برگرد بچه داره گریه میکنه بیدار شده . دیگه منم خسته شدم . ۹ ساله ازدواج کردم. شوهرم باهام از اول سرد بوده . مشکل مالی هم داره و اکثرا بیکار و بی پوله‌ ولی من همیشه مدارا کردم کنار اومدم خودم کار کردم تو زندگی بیشتر هزینه هارو من از درامد خودم میدم . یعنی حدود ۸۰ درصدشو . الان واقعا خسته شدم استرس زیاد دارم. از سر کار جیم میشم میرم خونه که بچه رو بشورم زود برگردم . شوهرم میگه نمیتونه چون مشکل کمر داره. بچه ها خیلی دوس دارم جدا بشم ولی من عاشق بچه امم دلم نمیخواد هیچ مشکلی براش پیش بیاد حس میکنم با جدایی ب اون ظلم میکنم . یعنی بازم بسوزم و بسازم ؟ یا این جدایی ب ضرره بچم نمیشه،؟ بچه ام پسره 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بخاطر بچه ات بمون

باشه می مونم خودم خیلی دلم میسوزه . یعنی از من ک گذشت زندگیم خراب شد. بعد جدایی هم فقط شوهرم حدف میشه فایده ای برام نداره. پس بسوزمو بسازم ولی از نظر اعصاب خیلی مشکل پیدا کردم 

۹ سال گذشته نرفتی حالا که بچه اومد میخوای بری ؟نکن خواهر من بچه با این بی مسئولیت نمیتونه بمونه خودتم ببریش چه فرقی با الانت میکنه ؟پس بمونی بهتره 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

الان دقیقا شوهرت چیکار میکنه برا پسرت خرجش ک شما میدی نطافت مواظبت هم بر عهده ای خودت فقط باباش میبینه این وسط شما داغون میشی یه مادر عصبی میشی برا بچت اگ حدا بشی میتونی توافق بکنی ک حداقل هفته ای دوبار بچت ببینع