2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قاعدتا باید بده دیگه، ولی ازش نپرسیدم. اینو ازش پرسیدم که برات فرق داره خانومت شاغل باشه یا نه؟ اونم ...

بد فکر نکن. سعی کن بیشتر بشناسیش . ببین موردای قبلی رو برای چی نشده یا ملاک مهمش چیه . 

اینو همه اوایل میگن ولی اصلا امکان نداره توی زندگی مشترک حقوق زن ثابت بمونه و اصلا خرج زندگیشون نشه

تاپیک اخر منم بیاید

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

اینو همه اوایل میگن ولی اصلا امکان نداره توی زندگی مشترک حقوق زن ثابت بمونه و اصلا خرج زندگیشون نشه

به خدا قصدم خودنمایی نیست 

اما پیش میاد که نخوان

من شاغلم با این حال بهم پول میده تازه ازم پولم نمیخواد

یه بار امتحانش کن الکی بگو تصمیم دارم بعد عروسی دیگه نرم سرکار

ببین چی میگه ؟؟ 🧐

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
همسر منم همینو گفت و واقعا هم الان کاری نداره بهشحالا همه میگن فیلمه و فلان همه مث هم نیستن تو داری ...

آدم آروم و منطقی به نظر میاد. خودشم اونقدری داره که چشش به پول من نباشه. 

ولی بازم ته دلم خیالم راحت نیست. نتونستم اونجور که باید بهش اعتماد کنم

به خدا قصدم خودنمایی نیست اما پیش میاد که نخوانمن شاغلم با این حال بهم پول میده تازه ازم پولم نمیخوا ...

خب البته ممکنه پول نخواد ولی خواه ناخواه درامد شماهم داخل زندگی مشترکتون خرج میشه و اصلا درست نیست بشه گفت پول شما فقط برای خودتون خرج میشه